Starke su i ove sezone jedan od najdražih modela

Starke su i ove sezone jedan od
najdražih modela

A post shared by María Valdés (@marvaldel) on

Starke u novoj sezoni

S prvim ozbiljnijim zrakama sunca i temperaturama koje odlaze daleko u plus, jedan se model platnenih tenisica svake godine nađe u prvom planu. Radi se, naravno, o Starkama, Converse All Star Chuck Taylor visokom ili niskom modelu, koje su omiljeni stanovnici brojnih ormara. Tome je dokaz i broj trendseterica koje su svoje outfite počele objavljivati na društvenim mrežama, spajajući klasični model s novim modnim strujama.

Za Starke je karakteristična vjernost klasici, najčešće odabrane su upravo crne ili bijele, ali prednost im je da pašu na apsolutno sve. Trend tenisica uzdigao ih je dovoljno visoko da ih nosimo u svim prilikama, pa tako s podjednakim žarom uz Starke nosimo hlače klasičnog kroja ili lepršavu ljetnu haljinicu.

No uniforma kao da podrazumijeva najdraže traperice i T-shirticu, savršen spoj u svakoj casual prilici, i omiljeni par tenisica. Starke su tu za udobnost, ali i dozu cool faktora, pogotovo ako se iskombiniraju kako treba. U nastavku donosimo nekoliko ideja za kombinacije kakve ćemo nositi ovih dana…

A post shared by Shopbop (@shopbop) on

A post shared by jak (@jakkaiser) on

A post shared by María Valdés (@marvaldel) on

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger) on

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori