Ove sezone nose se crne tenisice

Ove sezone nose se crne tenisice

Proteklih sezona apsolutno su vladale bijele tenisice, bez obzira na model ili brend. Ovog ljeta sramežljivo su tron počele zauzimati crne tenisice, a to se, sudeći prema poznatim trendsetericama diljem svijeta nastavlja i prema hladnijoj sezoni. Platnene Vansice ili Starke, polako će preuzeti kožni modeli uvijek prisutnih adidas modela, ovisno o vremenskim uvjetima, a pravo je osvježenje na ulicama vidjeti tenisice koje nisu isključivo bijele.

Ako ste oduvijek preferirali crnu boju ovo je vaše vrijeme, a i ako vam je omiljen minimalizam te tražite nešto novo što ćete nositi u novoj godini. Najviše dominiraju modeli koji kombiniraju crnu boju i bijele detalje – zaštitni znak brenda, potplat ili vezice, kao što su Converse All Star, adidas i Vans, dok se s povratkom 90-ih vraćaju i ‘creeper’ modeli malo višeg potplata.

Trendseterice i modne influencerice nose ih u svim dnevnim kombinacijama – uklopit će se uvijek bez obzira na boju koja prevladava, čak će odlično izgledati u ‘all black’ outfitima. Inpiraciju kako ih nositi i koji model odabrati potražite u nastavku.

crnetenisice-converse1

Converse Chuck Taylor All Star

crnetenisice-converse2

Converse Chuck Taylor All Star

crnetenisice-gazelle

adidas Gazelle

crnetenisice-stansmith

adidas Stan Smith

crnetenisice-superstar

adidas Superstar

crnetenisice-vans

Vans Old Skool

crnetenisice-vans3

Vans Authentic

crnetenisice-vans2

Vans Hi-Tops

crnetenisice-puma

Puma Basket

crnetenisice-pumafentirihanna

Puma Fenty by Rihanna

crnetenisice-zara

Zara

crnetenisice-reebok

Reebok Classic

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori