Ove sezone nose se crne tenisice

Proteklih sezona apsolutno su vladale bijele tenisice, bez obzira na model ili brend. Ovog ljeta sramežljivo su tron počele zauzimati crne tenisice, a to se, sudeći prema poznatim trendsetericama diljem svijeta nastavlja i prema hladnijoj sezoni. Platnene Vansice ili Starke, polako će preuzeti kožni modeli uvijek prisutnih adidas modela, ovisno o vremenskim uvjetima, a pravo je osvježenje na ulicama vidjeti tenisice koje nisu isključivo bijele.

Ako ste oduvijek preferirali crnu boju ovo je vaše vrijeme, a i ako vam je omiljen minimalizam te tražite nešto novo što ćete nositi u novoj godini. Najviše dominiraju modeli koji kombiniraju crnu boju i bijele detalje – zaštitni znak brenda, potplat ili vezice, kao što su Converse All Star, adidas i Vans, dok se s povratkom 90-ih vraćaju i ‘creeper’ modeli malo višeg potplata.

Trendseterice i modne influencerice nose ih u svim dnevnim kombinacijama – uklopit će se uvijek bez obzira na boju koja prevladava, čak će odlično izgledati u ‘all black’ outfitima. Inpiraciju kako ih nositi i koji model odabrati potražite u nastavku.

crnetenisice-converse1

Converse Chuck Taylor All Star

crnetenisice-converse2

Converse Chuck Taylor All Star

crnetenisice-gazelle

adidas Gazelle

crnetenisice-stansmith

adidas Stan Smith

crnetenisice-superstar

adidas Superstar

crnetenisice-vans

Vans Old Skool

crnetenisice-vans3

Vans Authentic

crnetenisice-vans2

Vans Hi-Tops

crnetenisice-puma

Puma Basket

crnetenisice-pumafentirihanna

Puma Fenty by Rihanna

crnetenisice-zara

Zara

crnetenisice-reebok

Reebok Classic

Foto: Instagram

0