Novi modeli mini UGG čizmica u pastelnim bojama
Novi modeli mini UGG čizmica u pastelnim bojama

Novi modeli mini UGG čizmica u
pastelnim bojama

Posljednjih dana svjedočimo iznimno hladnim i snježnim danima kojima se radujemo, no često upravo za tako hladne dane nemamo adekvatnu obuću. Iako volimo snježne radosti s druge strane moramo se poprilično kvalitetno i slojevito odjenuti za iste. Kada govorimo o modnim zimskim komadima, posebno bismo izdvojili čizme.

Riječ je o vrsti obuće bez koje ne možemo zamisliti zimske dane. Imati kvalitetne i udobne čizme je baza svake dobre garderobe. Omiljene udobne čizmice su nam već godinama Uggsice. Izašli su novi modeli mini UGG čizmica u pastelnim nijansama koje će vas sigurno osvojiti na prvu.

Mini UGG čizme kao novi modni trend

Ove zime su popularne australske čizmice viđali posvuda. UGG se definitivno vratio u modu, a osobito mini modeli čizmica. Otkako su ove čizme postale popularne, uvijek su bila podijeljena mišljenja. Mnogi ih smatraju jednim od najnezgrapnijih i ružnijih cipela, a neki ne mogu zamisliti zimu bez popularnog modela. Iako imaju specifičan dizajn, toliko su udobne i tople da je estetika pala u ‘drugi plan’.

No, kako su posljednjih nekoliko godina ‘chunky’ modeli osvojili svijet u tom smislu su ponovno postale popularne i UGG čizmice. Ovaj put riječ je o mini modelima i modelima s platformom. Čizme koje možete stilizirati na sve, a kako ih kreirati na zimske kombinacije, možete pogledati ovdje.

Ugg x Madhappy kolaboracija

Madhappy je fashion i lifestyle streetwear brend kojem je u fokusu kreativnost i udobnost. Stoga nije ni čudno što je upravo ovaj brend napravio kolaboraciju s Uggom. Novi modeli čizmica dolaze u 5 nijansi koje idu od svjetlijih prema tamnijim tonovima. Dizajn je ostao isti kao i kod klasičnog mini modela, samo ove čizmice imaju dodatni logotip brenda. Nama se posebno sviđaju ružičaste koje možemo zamisliti na stylish zimske outfite.

Modeli su zadržali topli ispun od vune koji je najvažniji razlog zbog kojeg volimo ove tople čizmice. Modeli koji će vas zaštititi od hladnoće, a istovremeno biti stylish su must have ulov godine. Predlažemo ih kombinirati na traperice i veste, a jako lijepo će se uklopiti i na trenirke. Popularni model možete kreirati na razne kombinacije, a koju boju ćete odabrati ovisi o vašim ostalim komadima. U nastavku izdvajamo sve nove modele koji su već sada prisutni na Madhappy web shopu, a na UGG web shop će doći 26. siječnja.

 

Madhappy x UGG
Madhappy x UGG
Madhappy x UGG
Madhappy x UGG
Madhappy x UGG

Foto: Instagram, Madhappy x UGG

Učitati još
Zatvori