Street style inspo: Ugg čizmice
Street style inspo: Ugg čizmice

Street style inspo: Ugg čizmice

Zimi nam je najvažnije imati kvalitetan komad obuće, a ne postoji ugodniji i topliji komad od Ugg čizama. Iako su Ugg čizme ili popularno Uggsice u modi već godinama, ove zime će se posebno stilizirati na razne outfite. Modni znalci smatraju kako je riječ o jednom od najpopularnijih trendova kada govorimo o zimi, a mi smo na Instagramu pronašli brojne fotke koje će vas inspirirati kako nositi Uggsice. U nastavku se inspirirajte najboljim street styleom.

Ugg se ove zime nosi na sve

Riječ je o čizmama o kojima svi imaju mišljenje, a mnogi ih smatraju jednom od najružnije obuće. Što god drugi govorili ove kožne čizme s ispunom od vune su najtoplije i najugodnije čizmice koje možete imati. Osim toga, mogu se i jako lijepo uklopiti sa zimskim kombinacijama kako bi se stvorio IT outfit. Možemo primijetiti kako se najbolje slažu na traperice i oversized kožne jakne. Ako ste pak ljubitelji minimalističkog stila, onda Ugg čizmice možete nositi kao svjetske ljubiteljice mode na neutralne nijanse i tako biti stylish.

Razne su kombinacije na koje možete slagati ovaj model. Ove zime naglasak je na bojama i uzorcima, ali to ne treba značiti da minimalizam nije u modi. Basic komadi su jednostavni za kombiniranje i uvijek dobar ulov. Ugg čizme će razbiti jednostavnu kombinaciju i učiniti je razigranom. Novi Ugg modeli dolaze u platforma verziji i platforma natikačama s ispunom, ali u modi je i klasičan model. Što ćete odabrati, ovisi o vama, ali kako ih nositi i izgledati stylish, inspirirajte se na fotografijama.

Učitati još
Zatvori