Street style inspo: Trenirke u gradskim modnim kombinacijama
Street style inspo: Trenirke u gradskim modnim kombinacijama

Street style inspo: Trenirke u
gradskim modnim kombinacijama

Slojevito odijevanje i zimski outfiti su zahtjevni za kreiranje. Hladni dani zahtijevaju kombinacije u kojima će nam biti toplo, a da se istovremeno ugodno osjećamo. Glamurozne kombinacije s cipelama ili čizmama na visoku petu nam zimi često predstavljaju problem i u tom smislu je naglasak na nosivim outfitima. Modni svijet se mijenja i posljednjih godina su tenisice i casual komadi postali must have.

Iako nam je nekada bilo nezamislivo kombinirati tenisice i poslovna odijela, danas su to neki od najpoželjnijih outfita. Instagram je platforma na kojoj se najčešće modno inspiriramo, a posljednje vrijeme primjećujemo cool outfite s trenirkama. Trenirke su tople, ugodne i kao takve odabir s kojim nema greške. Kako ih kombinirati, a istovremeno izgledati stylish, saznajte u nastavku.

Trenirke kao fashion komad

Možete li u trenirkama izgledati stylish? Mi tvrdimo da možete, a dokaz tome su i fotografije s Instagrama u kojima su brojne fashionistice ovaj sportski komad iskombinirale na takav način. Sigurno s takvim outfitom ne možete ići na poslovne sastanke, ali ga možete kreirati za ured, gradske kave i ostala mjesta za koja se želite posebno dotjerati.

Posljednjih godina u trendu su pastelne i pješčane nijanse trenirki koje se kao takve mogu jako lijepo slagati na ostale komade. Osim toga, naglasak je i na bojama pa možete odabrati plavu, ljubičastu, kelly zelenu i njih slagati na traper, kapute i ostalo. Posebno nam se sviđaju sive trenirke u kombinaciji s dugim kaputom i trendi tenisicama. Tenisice Asics se savršeno slažu na ovakve kombinacije.

Riječ je o outfitima s kojima možete ići bilo gdje, a da se dobro osjećate. Jednostavni za kreiranje, ugodni i stylish, a to je sve što tražimo. Brzo se kombiniraju i za desetak minuta ste spremni. Hoćete li odabrati trenirku u boji ili pak u neutralnoj nijansi, ostaje na vama. Nama se sviđaju sve. Nekad preferiramo neutralne kolorite dok s druge strane ponekad želimo imati upečatljivu boju. Inspirirajte se fotografijama u nastavku i kreirajte outfite u kojima je trenirka basic komad.

Učitati još
Zatvori