Kako stilizirati trenirke da vam bude udobno, a da svejedno izgledate stylish?
Kako stilizirati trenirke da vam bude udobno, a da svejedno izgledate stylish?

Kako stilizirati trenirke da vam bude udobno,
a da svejedno izgledate stylish?

Proljeće je stiglo a s njime i vremenske promjene. Nedavno smo uživali u visokim temperaturama i suncu te mentalno već bili u ljetu, a sada nam je stigla kiša sa zimskim temperaturama. Što sada? Vjerujemo da nismo jedini koji samo žele da im bude udobno i toplo dok ne prođu ove neočekivano niske temperature. No kako ne bismo morali riskirati stil, pronjuškali smo Instagramom i inspirirali se nizom trendseterica koje stiliziraju trenirke u chic i trendi outfitima. Saznajte kako i vi možete spojiti udobnost, praktičnost i modni stil u jedno te ponosno prošetati gradom u sportskom setu.

Iako nam je nekada bilo nezamislivo kombinirati tenisice i poslovna odijela, danas su to jedni od najpoželjnijih outfita, tako i s trenirkama. Na našu sreću, sportska stilska ideologija je stekla veliku popularnost u 2024. postavljajući running tenisice, klasične adidas trenirke pa čak i nogometne dresove na listu must-have proljetnih komada.

Trenirke kao fashion komad

Možete li u trenirkama izgledati stylish? Mi tvrdimo da možete, a dokaz tome su i fotografije s Instagrama u kojima su brojne fashionistice ovaj sportski komad iskombinirale na takav način. Sigurno s takvim outfitom ne možete ići na poslovne sastanke, ali ga možete kreirati za ured, gradske kave i ostala mjesta za koja se želite posebno dotjerati.

Posljednjih godina u trendu su pastelne i pješčane nijanse trenirki koje se kao takve mogu jako lijepo slagati na ostale komade. Osim toga, naglasak je i na bojama pa možete odabrati plavu, ljubičastu, kelly zelenu i njih slagati na traper, kapute i balonere. Posebno nam se sviđaju sive trenirke u kombinaciji s dugim kaputom i trendi tenisicama. Tenisice Asics se savršeno slažu na ovakve kombinacije.

Riječ je o outfitima s kojima možete ići bilo gdje, a da se dobro osjećate. Jednostavni za kreiranje, topli i stylish, a to je sve što tražimo. Brzo se kombiniraju i za desetak minuta ste spremni. Hoćete li odabrati trenirku u boji ili pak u neutralnoj nijansi, ostaje na vama. Nama se sviđaju sve. Nekad preferiramo neutralne kolorite dok s druge strane ponekad želimo imati upečatljivu boju. Inspirirajte se Instagram kombinacijama u nastavku i kreirajte stylinge u kojima je trenirka basic komad.

S kratkim kaputom

S oversized blejzerom

Učitati još
Zatvori