35 modela traperica koje će pristajati baš svakoj figuri
35 modela traperica koje će pristajati baš svakoj figuri

35 modela traperica koje će
pristajati baš svakoj figuri

Zima je u znaku razigranih outfita i vibrantnih kolorita koji će osvježiti svaku kombinaciju. Nakon duge ere minimalizma i jednostavnih kombinacija, ove zime nakon 3 godine živimo opušteni i u tom smislu se mijenja i naša garderoba.

Prosinac je pun zanimljivih evenata i događaja za koje se moramo glamurozno dotjerati. Osim toga, potrebno je svaki dan kreirati zanimljive kombinacije jer često s posla jurimo na nekakav event. Statement komad koji je baza svakog dobrog outfita i na koji možemo nositi sve, su traperice.

Traperice kao baza glamurozne i basic zimske kombinacije

Traperice imaju dugu povijest i zanimljivo je što su ih u početku nosili samo muškarci. Ovo se ne odnosi isključivo na traper već na hlače općenito. Upravo zbog toga su traperice slovile kao jedan od sinonima bunta i povezivale su se sa subkulturom mladih toga doba.

No, danas je riječ o komadu koji nema konotacije buntovništva već je statement ulov koji apsolutno svi trebaju imati u svojoj garderobi. Ove zime biramo tamne traperice jer su klasične, jednostavno se uparuju s drugim modnim detaljima, ali i vizualnu sužavaju figuru.

Kada govorimo o tamnim trapericama u ponudi je više krojeva. Možete odabrati skinny kroj ili pak mum fit. Za oni koji žele nešto posebnije traperice, u ponudi je zvonoliki kroj koji će vizualno izdužiti noge. Tamne traperice su odličan komad jer ih možete kombinirati na sve.

Poslovna kombinacija bi bila savršena u sinergiji s bijelom košuljom, vestom i dugim kaputom. No, ako želite nešto glamurozniju kombinaciju, tamne traperice možete upariti s crop topom i cipelama na petu. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o komadu koji uvijek trebate imati u ormaru. U nastavku izdvajamo 35 modela tamnih traperica iz aktualne high street ponude.

h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M

Učitati još
Zatvori