Zavirite u jedan radni dan Journalove redakcije
Zavirite u jedan radni dan Journalove redakcije

Zavirite u jedan radni dan
Journalove redakcije

Budući da u uredu provodimo najviše vremena, trudili smo se urediti ga da se u njemu osjećamo ugodno. Stoga nam u uredu prevladavaju svijetle boje, a prostor smo ispunili biljkama kako bismo stvorili svoju radnu zen-oazu. Ured je mjesto koje bi trebalo biti funkcionalno, organizirano i na kojem bismo trebali biti produktivni. Poznato je da se većina nas osjeća sretnije i opuštenije u čistom i organiziranom prostoru, pa se tijekom dana trudimo održavati ga kako god znamo.

Održavanje ureda

Međutim, uz sve redakcijske obaveze, snimanja, pisanja i intervjue, čišćenje ureda ponekad padne u drugi plan. Osim toga čišćenje oduzima dosta vremena, a kako smo često zatrpani poslom, ne stignemo se uvijek organizirati kako bismo htjeli. Zbog toga postoje posebno dizajnirani i učinkoviti usisivači koji su vam uvijek pri ruci. Srećom, pronašli smo onaj koji radi dok mi imamo puno obaveza, a još nas k tome ne ometa u radu jer nije glasan.

Journal ima novog kolegu u redu

S10 Robot Vacuum Cleaner naš je novi uredski kolega s kojim smo kliknuli na prvu. Malen je, ali opet dovoljno velik i koristan jer štedi vrijeme, energiju i zdravlje – ne moramo se saginjati i vući teške usisivače. Uz to, dovoljno je malen da se zavuče pod stolicu, stol ili između kuhinjskih elementa te tako dopire do najskrivenijih kutaka.

Zadatke usisavanja i pranja podova, uključujući tepihe, parkete, pločice i laminate, ovaj mali, ali vrijedan kolega, umjesto nas obavlja savršeno. Pritom, s nama povremeno razgovara na hrvatskom jeziku – što ga čini jedinstvenim i dodatno poželjnim partnerom.

Uz karakteristike na kojima bi mu pozavidjeli mnogi njegovi robotski prijatelji, vrlo dobro se slaže s nama, našim biljkama, ali i našim kućnim ljubimcima koji nas povremeno posjete u uredu. Naime, njegovih 60 decibela buke svrstava ga u skupinu najtiših usisivača, pa možemo nesmetano i koncentrirano pisati članke i obavljati sve dnevne zadatke.

360-robotiski-usisavac-1

Glasovne poruke na hrvatskom

Ovaj maleni robotski usisivač pripada obitelji marke „360 Smart Life“ koja je 2021. godine predstavljena hrvatskoj javnosti zahvaljujući viziji distributerske tvrtke iz Osijeka Bijelić Co. Zbog svojih performansi snažan je i moćan saveznik u održavanju higijene doma ili ureda. Uz sve svoje prednosti, S10 je prvi robotski usisivač čije su glasovne poruke aktivirane na hrvatskom jeziku što za svakog od nas znači bolje razumijevanje i jednostavnije upravljanje.

Glas usisivaču dala je osječka radio voditeljica Tanja Grganović, a osim glasovnih poruka na hrvatski jezik prevedena je i mobilna aplikacija 360Robot. Pomoću nje možete jednostavno upravljati uređajem i u svakom trenutku provjeriti gdje je usisivač, koliko ima baterije i koliko mu vremena treba za čišćenje.

Dobra je stvar da čitatelji uz kod JOURNAL do 31.12. ostvaruju popust do 20% na usisivač.

360 robotiski usisavač
360 robotiski usisavač
360 robotiski usisavač

Izvrsni performansi

Kad smo tražili usisivač za ured, bilo nam je važno da nam ne smeta tijekom rada, ali isto tako da ne zapinje za kablove naših računala. S10 pametni usisivač ima LiDAR senzor ili optički radar, stoga pri kretanju registrira predmete i prepreke visoke svega jedan centimetar. Za mapiranje prostora potrebno mu je tek nekoliko sekundi, a 3D skeniranjem analizira prostor, predmete uvećava do 400 % što mu osigurava put za najučinkovitije čišćenje i djelovanje bez zapinjanja o predmete na podu. Dakle u samo nekoliko sekundi može zapamtiti raspored vašeg doma ili poslovnog prostora te optimizirati najučinkovitiji put čišćenja.

360 robotiski usisavač
360 robotiski usisavač

Inteligentni spremnik za vodu

Budući da u našem uredu prevladavaju svijetli podovi, potrebno im je više pažnje prilikom čišćenja kako bi ostali uredni i kako se ne bi uništili. Naravno, s lošijim vremenom i sve češćim kišama, to je vrlo zahtjevan posao. Ovaj robotski usisivač spasio nas je kad je u pitanju pranje podova. Ima inteligentni spremnik za vodu kapaciteta 520 ml za brisanje tvrdih površina, a snažnim mogućnostima usisavanja i tankim kućištem od samo 9 cm spreman je na sve izazove čišćenja i brisanja.

360 robotiski usisavač
360 robotiski usisavač

Elegantan dizajn

S10 dolazi s četiri različita načina usisavanja, koristeći snagu od 3300 Pa te ultrazvučne senzore kako bi znao na kojoj se površini nalazi. Kada detektira gdje se nalazi mijenja strategiju čišćenja. Naš je kolega uspješno prošao probni rok i udomaćio se u našem uredu, ne samo zbog svojih funkcija već i modernog i elegantnog dizajna. Odlično se uklopio u naš interijer te je našao svoje stalno mjesto na kojem odmori nakon napornog rada. S10 Robot Vacuum Cleaner možete pogledati i kupiti na webshopu venkon.hr.

360 robotiski usisavač
360 robotiski usisavač
Učitati još
Zatvori