Massimo Dutti kolekcija kaputa je neodoljiva, a mi izdvajamo 35 najljepših modela
Massimo Dutti kolekcija kaputa je neodoljiva, a mi izdvajamo 35 najljepših modela

Massimo Dutti kolekcija kaputa je neodoljiva, a mi izdvajamo 35 najljepših modela

Ušli smo u prosinac, a to znači samo jedno – ulaganje u statement komade koji će nam obilježiti zimu. Ova zima u znaku je razigranih i vibrantnih kombinacija koje ćete kreirati. Nakon duge ere minimalizma i jednostavnih kombinacija, ova zima je pravo osvježenje. Nakon tri godine možemo reći da smo se vratili u mjesec događaja, evenata i ostalih zbivanja za koja se potrebno glamurozno dotjerati.

Osim toga, prosinac je mjesec u kojem često idemo nakon posla na event pa je u tom smislu potrebno kreirati kombinacije koje se mogu prilagoditi svemu. Najvažniji ključni komad za zimu su zasigurno jakne i kaputi. Posebno izdvajamo nove Massimo Dutti kapute koji će vas osvojiti.

Massimo Dutti kaputi koji se slažu na sve

Kaput je sinonim elegancije i profinjene estetike već dugi niz godina. Statement komad koji ima dugu povijest je nezaobilazni dio svakodnevne dnevne i večernje garderobe. Trendovi se mijenjaju i u tom smislu određeni modni komadi doživljavaju rekonstrukciju i ove zime u ponudi su razni krojevi kaputa. Možete odabrati kratki kaput ili pak dugi, ovisno o onom što preferirate.

Kada govorimo o krojevima, prisutni su oversized modeli ili strukirani koji prate liniju tijela. Kako je ove zime naglasak na bojama i uzorcima, predlažemo kaput u boji. Posebno bismo izdvojili kaput u ljubičastoj i narančastoj boji koji su ‘it’ komadi nove Massimo Dutti kolekcije.

Kapute možete nositi i kombinirati na gotovo sve outfite. Predlažemo ih nositi na traperice, zimske buce i veste, a lijepo će se uklopiti i na poslovna odijela. Zimi volimo nositi haljine na duge čizme, a kaput je savršeni završni touch na takvu kombinaciju.

Massimo Dutti u novoj kolekciji ima sve vrste kapute ovisno o modelima koje preferirate. S obzirom na to kako je riječ o basic komadu koji možete nositi godinama, predlažemo da uložite u model koji se uklapa u vaš stil i koji će posebno istaknuti kombinacije. U nastavku izdvajamo najljepše kapute koje ćete nositi ove zime.

Foto: Instagram, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori