Traper jakne: 35 modela u svim krojevima koje nosimo na proljeće
Traper jakne: 35 modela u svim krojevima koje nosimo na proljeće

Traper jakne: 35 modela u svim krojevima
koje nosimo na proljeće

Proljetne kolekcije su došle u omiljene brendove, a mi se dvoumimo u koji komad uložiti. Dolaskom toplijeg vremena, nakon slojevitih kombinacije, ući ćemo u jednostavne i razigrane outfite s pokojim ključnim komadom. Proljetne outfite ne možemo zamisliti bez kvalitetnog blejzera ili pak traper jakne.

Ovaj put smo se odlučili za traper jakne koji su proljetni hit i komad koji možete kombinirati na sve outfite. Koji krojevi i modeli traper jakni su u trendu, saznajte u nastavku.

Traper jakne kao ultimativni proljetni komad

Traper je novi hit sezone, a osobito kombinacije traper na traper o kojima smo već pisali.  Traper je imao razdoblja veće i manje popularnosti, a smatra se materijalom koji je unio dozu revolucije u nekadašnjem modnom izričaju. Dugo je vremena bio simbol buntovničkog modnog pokreta i pop kulture toga vremena.

Nosili su ga buntovnici koji su tako komunicirali svoju društvenu pripadnost glazbenom pokretu. No, kako se moda mijenjala tijekom povijesti, danas jeans nosimo kao fashion komad u svim kombinacijama. Posebno bismo istaknuli traper jakne koje ćemo kombinirati na proljetne outfite.

Kako ih kombinirati?

Traper jakne dolaze u oversized krojevima i kao takve možete ih nositi na traperice i oversized košulje. Možete odabrati jaknu u boji klasičnog trapera ili u vibrantnom koloritu. Modeli imaju detalje u vidu zakovica i ukrasa, a ako ste vjerni minimalizmu, možete odabrati jednostavni model bez posebnih detalja.

U modi su i kratki i dugi modeli, ali i model s puf rukavima. Izbora je mnogo, a različiti modeli će podići vaše proljetne outfite na pravi način. Iako smo još u hladnim danima, nećemo se ni okrenuti doći će proljeće. Upravo zbog toga nemojte čekati i već sada odaberite omiljeni model.

AG JEANS
BLAZÉ MILANO
BOTTEGA VENETA
BRUNELLO CUCINELLI
CHLOÉ
COURRÈGES
GIVENCHY
GUCCI
ISABEL MARANT, ÉTOILE
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
Massimo dutti
Massimo dutti
MIU MIU
MUGLER
Pull & Bear
Pull & Bear
Pull & Bear
Pull & Bear
VICTORIA BECKHAM
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram (@negin_mirsalehi, @ninasandbech, @sonia_dhi), Zara, Mango, Pull & Bear, Massimo Dutti, Mytheresa.

Učitati još
Zatvori