Jeans na jeans je mikro trend koji nosimo ovo proljeće
Jeans na jeans je mikro trend koji nosimo ovo proljeće

Jeans na jeans je mikro trend koji
nosimo ovo proljeće

Bliži nam se razdoblje Tjedna mode u kojem ćemo saznati što su za nas dizajneri pripremili za ljeto i jesen. Iščekujući nove kolekcije i trendove, veselimo se nekim mikro trendovima koji će obilježiti novu sezonu. Osim vibrantnih kombinacija i uzoraka, naglasak je na traperu, a osobito na outfitima jeans na jeans. Traper je imao razdoblja veće i manje popularnosti, a smatra se materijalom koji je unio dozu revolucije u nekadašnjem modnom izričaju.

Traper je dugo vremena bio simbol buntovničkog modnog pokreta i pop kulture toga vremena. Nosili su ga buntovnici koji su tako komunicirali svoju društvenu pripadnost glazbenom pokretu. No, kako je moda fluidna i brzo se mijenja, danas jeans nosimo kao fashion komad u svim kombinacijama.

Jeans na jeans u 2023. godini

Moramo priznati kako se veselimo novitetima i maštovitim outfitima jer smo pomalo siti slojevitih zimskih kombinacije. Materijal koji ćemo sigurno nositi na proljeće je traper, a kombinacije jeans na jeans će biti must have. Svjetska ulična moda već je ove jeseni rekreirala takve outfite, a mi moramo priznati kako nam se sviđaju. Ponovno je naglasak na nosivim i ugodnim komadima koje vješto spajamo s upečatljivim modnim detaljima. Traper možete nositi i na večernje outfite tako što ćete ga kombinirati na mini torbice ili pak glamurozni nakit.

 

 

Ovog proljeća koketirajte s modom na pravi način, budite hrabri i slažite outfite u kojima ćete biti primijećeni. Svjetski street style nam može poslužiti kao vječna inspiracija kako neke komade nositi na više načina. Traperice, traper jakne, traper topove ćemo ovog proljeća kombinirati na razna načine. Inspirirajte se ovim fotkama i potražite traper komade u novim kolekcijama omiljenih brendova.

Foto: IMAX

Učitati još
Zatvori