Saye tenisice bi ove godine mogle postati nove Veja
Saye tenisice bi ove godine mogle postati nove Veja

Saye tenisice bi ove godine mogle
postati nove Veja

Nepretenciozan brend tenisica Saye već je godinama cijenjen među fanovima veganske obuće. Uskoro bi mogao zaživjeti i na street style sceni.

Tenisice Saye osvajaju važnom porukom

Tenisice španjolskog brenda Saye osvajaju svojim vintage vibrama, a još više hvale vrijednom pričom. Naime, sve tenisice izrađene su 95 posto od eco-friendly materijala, jednim djelom čak od recikliranog voća i povrća.

Hoće li napokon dobiti svojih pet minuta?

Baš poput poznatog francuskog brenda Veja, i tenisice s potpisom Saye izrađuju se u Brazilu, s fokusom na korištenje i osmišljanje inovativnih materijala dobrih za planet.

Tenisice Veja, koje obožavaju poznate influencerice i djevojke sa celebrity A-liste iz sezone u sezonu vraćaju se visoko na listu najpoželjnih tenisica, no neki modni znalci predviđaju kako bi ih po popularnosti uskoro mogle stići tenisice Saye. 

Za one koji traže kvalitetne i lijepe tenisice, a žele svojim izborom iskočiti iz mase – brend Saye odličan je izbor.

Retro štih u spoju s klasikom

Vizualni identitet brenda Saye oslanja se isključivo na retro estetiku, što je jasno već na prvi pogled, a što potvrđuju i sami nazivi tenisica.

Najpopularniji modeli Modelo ’89 i Modelo ’92 jasno govore kako su nastali inspirirani razdobljem kasnih osamdesetih i ranih osamdesetih, a tu priču prati sva obuća koju ovaj kvalitetan veganski brend izbacuje.

Saye ima odlične popratne kolekcije

Priča cool brenda Saye ne završava na tenisicama. Dizajneri brenda starim i novim fanovima nude simpatičnu kolekciju čarapa, šilterica i platnenih torbi, a novost je nakit inspiriran motivima iz prirode.

Više ih nije tako teško nabaviti

Putem web trgovine, tenisice Saye dostupne su za brojne zemlje svijeta, tako i za Hrvatsku.

Želite li i vi svoj ormarić s cipelama upotpuniti ovim kulerskim veganskim tenisicama koje neće imati svaka druga djevojka u gradu, zavirite u naš izbor atraktivnih modela tenisica i modnih dodataka s potpisom Saye. 

Učitati još
Zatvori