Stigli su novi modeli hit tenisica koje želimo za proljeće

Stigli su novi modeli hit tenisica
koje želimo za proljeće

Nakon brenda Veja koji se u posljednjih nekoliko godina iz malog brenda transformirao u jedan od najpopularnijih brendova tenisica na svijetu, na sceni se istaknuo još jedan cool brend za koji ćete htjeti znati – španjolski brend tenisica Saye.

Što Saye tenisice čini posebnima?

Cool tenisice koje možda još niste otkrili

Za svaki par prodanih tenisica, brend Saye će posaditi dva stabla, a s više od 80 tisuća posađenih stabala dokazao je da obuća može biti održiva i učiniti razliku. Osim što će vas oduševiti svojim pristupom proizvodnji, Saye tenisice osvojit će vas svojim retro izgledom. Izrađene od održivih i prirodnih materijala, Saye se trudi osigurati da u svakoj fazi proizvodnje svojih tenisica pomaže okolišu te da iste visoke kriterije ispunjava i kada su tvornice u kojima proizvodi te uvjeti njegovih radnika u pitanju.

Saye tenisice proizvode se u Portugalu, a iza svakog para tenisica nalaze se iste vrijednosti i kvaliteta. Uz održivi način proizvodnje kojem teže od samih početaka i pošumljavanje, Saye tenisice osvojit će vas i svojim jednostavnim dizajnom s retro prizvukom. Inspiriran tenisicama iz osamdesetih, najpopularniji model Modelo ’89 krase jednostavne linije, niski potplat i prepoznatljiva linija u, najčešće, kontrastnoj boji.

Nova sezona, nove boje

Saye Modelo ’89 tenisice dolaze u niskom i visokom modelu, a za novu sezonu, sve popularniji brend pripremio je i dvije nove boje. Dosad, u Saye tenisice dolazile su u nekoliko različitih kombinacija boja među kojima su se kao najpopularnije isticale kombinacija bijele i zelene, bijele i crne, bijele i bež te bijele i tamnocrvene boje. Za proljetne i ljetne dane, Saye je pripremio pravo osvježenje u kombinaciji bijele boje i žutih detalja te bijele boje i narančastih detalja. Još uvijek svestrane i jednostavne za kombiniranje poput vaših omiljenih bijelih tenisice, ali s dodatkom boja koje će odlično pristajati proljetni i ljetnim danima i kombinacijama, Saye tenisice ove sezone izgledaju bolje no ikad!

Modelo ’89 CITRUS modeli ne samo da su efektni, već su i veganski što ih ističe kao još bolji i pametniji dodatak vašoj garderobi ove sezone.

Saye tenisice: nove boje za proljeće/ljeto 2022.

Sve detalje o brendu možete saznati na sayebrand.com, a na službenoj stranici možete pogledati i naručiti sve Saye modele tenisica.

Saye tenisice za proljeće/ljeto 2022.

Saye tenisice: nove boje za proljeće/ljeto 2022.
Saye tenisice: nove boje za proljeće/ljeto 2022.
Saye tenisice: nove boje za proljeće/ljeto 2022.
Saye tenisice: nove boje za proljeće/ljeto 2022.

Foto: Instagram, Saye

Učitati još
Zatvori