Saye je cool brend tenisica koje će vas osvojiti svojim izgledom i pričom

Saye je cool brend tenisica koje će vas
osvojiti svojim izgledom i pričom

Od obuće rezervirane za sportske aktivnosti do jednog od najpopularnijih modnih dodataka, tenisice su kroz nekoliko posljednjih desetljeća prošle bezbroj transformacija. Uz nove trendove poput ugly sneakers i retro trenda koji su im svake godine donosili novi izgled, iza nikad veće popularnosti tenisice nalaze se i brojni novi brendovi s idejom stvaranja savršenih tenisica. Osim posvećenosti dizajnu i kvaliteti, novi brendovi tenisica veliku pažnju pridaju i održivosti. Nakon brenda Veja koji se u posljednje dvije, tri godine iz malog brenda transformirao u jedan od najpopularnijih brendova tenisica na svijetu, novi cool brend za koji ćete htjeti znati je španjolski brend tenisica Saye.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SAYE (@sayebrand)

Upoznajte cool brend tenisica Saye

Što Saye tenisice čini posebnima? Za svaki par prodanih tenisica, brend Saye će posaditi dva stabla, a s više od 80 tisuća posađenih stabala dokazao je da odjeća i obuća mogu biti održivi i učiniti razliku. Osim što će vas oduševiti svojim pristupom proizvodnji, Saye tenisice osvojit će vas svojim retro izgledom. Izrađene od održivih i prirodnih materijala, Saye se trudi osigurati da u svakoj fazi proizvodnje svojih tenisica pomaže okolišu te da iste visoke kriterije ispunjava i kada su tvornice u kojima proizvodi te uvjeti njegovih radnika u pitanju.

Saye tenisice proizvode se u Portugalu, a iza svakog para tenisica nalaze se iste vrijednosti i kvaliteta. Uz održivi način proizvodnje kojem teže od samih početaka i pošumljavanje, Saye tenisice osvojit će vas i svojim jednostavnim dizajnom s retro prizvukom. Inspiriran tenisicama iz osamdesetih, najpopularniji model Modelo ’89 krase jednostavne linije, niski potplat i prepoznatljiva linija u, najčešće, kontrastnoj boji.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SAYE (@sayebrand)

Uz kožne tenisice proizvedene na održivi način i cool čarape, Saye brend svojoj je kolekciji nedavno dodao i vegansku kolekciju Modelo ’89 tenisica u tri različite kombinacija boje koje su trenutno dostupna za predbilježbu, a njihova je prva isporuka planirana za početak rujna.

Zahvaljujući transparentnosti, sve detalje o brendu možete saznati na sayebrand.com, a na službenoj stranici možete pogledati i naručiti sve Saye modele tenisica.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori