Ljetne gradske kombinacije koje ćete obožavati
Ljetne gradske kombinacije koje ćete obožavati

Ljetne gradske kombinacije koje
ćete obožavati

Ljeti smo uglavnom na moru i godišnjim odmorima. Godišnje odmore uživamo na razne načine, neki biraju ići na more, dok drugi idu na putovanja i svjetske destinacije. No, većina odmora traje maksimalno dva do tri tjedna, ostalo vrijeme smo uglavnom u gradu. Ljetne temperature su izazovne kada govorimo o slaganju poslovnih ali i casual outfita. Trebali bismo biti dotjerani, a da se istovremeno osjećamo ugodno. Odradit ćemo i pokoji poslovni sastanak za koji opet trebamo imati donekle unificirani dress code. Kako bismo vam pomogli u slaganju ljetnih gradskih kombinacija, odlučili smo napisati koji su trenutno trendovi i inspirirati vas prigodnim Instagram fotografijama.

Ljetne kombinacije su u znaku prirodnih materijala i lagane odjeće

Ljeti biramo prirodne materijale, a posljednje vrijeme lan je popularan kao nikad prije. Nije riječ samo o običnom lanu nego i bojanom. Osim lana, svojih pet minuta su doživjele i bermude, a kratki prsluci su posljednji modni krik. Duge haljine su klasik s kojim nema greške, a njih predlažemo kombinirati s ‘chunky’ sandalama i nezaobilaznim cekerima u koje će vam stati većina potrebnih stvari. Slip haljine su univerzalni komad s kojim ne možete pogriješiti. Riječ je o haljinama koje se u kombinaciji sa sandalama na petu mogu nositi na svečane događaje, a jednako dobro će se uklopiti i za bilo kakav dnevni outfit.

Kada nemate ideju, posegnite za nezaobilaznim kombinezonom, koji je oversized kroja. Ispod njega je dovoljna bazična T-shirt bijela majica i dotjerani ste za gradski sastanak. Krajem ljeta, navečer zna nešto i zahladiti pa u tom smislu predlažemo lagane blejzere koji će biti završni match stylish ljetne kombinacije. Trebate biti svjesni da svaku kombinaciju možete začiniti detaljima u vidu statement nakita ili popularnih marama. Osim toga, vibrantna mini torbica je također detalj koji će svakom outfitu dati ‘ono nešto’. U nastavku se inspirirajte nama najljepšim outfitima s Instagrama.

Učitati još
Zatvori