Mango ima savršen model poslovne torbe u koju vam stane apsolutno sve
Mango ima savršen model poslovne torbe u koju vam stane apsolutno sve

Mango ima savršen model poslovne torbe u
koju vam stane apsolutno sve

Osim što označava početak školske godine, rujan također znači i povratak poslovnim obavezama. To je pravo vrijeme i za osvježavanje vaše poslovne garderobe za novu sezonu. Poslovna torba neizostavan je dio outfita za posao. Iako pratimo trendove, kada je riječ o poslovnoj torbi, rijetko posežemo za trendi modelima. Potrebna nam je torba koja je klasična i elegantna, ali još uvijek funkcionalna i dovoljno izdržljiva da u nju stanu sve bitne stvari, od prijenosnog računala do slušalica. Najbolje poslovne torbe uvijek trebaju ispunjavati dva kriterija: funkciju i stil. Kada ste u potrazi za novom poslovnom torbom, zapitajte se sljedeće. Hoće li biti dovoljno velika da u nju stanu sve bitne potrepštine – prijenosna računala, rokovnici, novčanici, ključevi i kozmetika? Je li dovoljno lagana i udobna za nošenje preko ramena, posebno tijekom svakodnevnog putovanja na posao?

Bez obzira čime se bavite, dobra poslovna torba je must-have.

Mango shopper torba

Prikladna poslovna torba učinit će vam život lakšim i organiziranijim, a ako dobro i izgleda i savršeno se uklapa u vaše poslovne outfite, imate dobitnu kombinaciju. Pritom, ne morate ni izdvojiti puno novaca kako biste imali kvalitetan komad. Mi smo pronašli savršen model torbe u jednoj od omiljenim high street trgovina, Mangu. Riječ je o shopper torbi s kopčom. Ima podesivi remen s ukrasnim kopčama i unutarnje magnetsko pričvršćivanje. Dolazi u dvije boje, crnoj i bež, a definitivno ispunjava sve prethodno navedene uvjete za savršenu poslovnu torbu.

mango torba
mango torba
mango torba

Mangov model krasi bezvremenski dizajn. Jednostavnost i sofisticiranost glavne su karakteristike ove shopper torbe, a ne moramo ni govoriti o njezinoj praktičnosti. U ovu torbu stat će apsolutno sve što vam je potrebno za dan na poslu. Također, uklopit će se u doslovno svaki poslovni outfit tako da nećete morati puno razmišljati prilikom stiliziranja.

mango torba
mango torba

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori