Za današnju poslovnu kombinaciju biramo odijela s prslucima
Za današnju poslovnu kombinaciju biramo odijela s prslucima

Za današnju poslovnu kombinaciju
biramo odijela s prslucima

Poslovne kombinacije nekad nam dođu kao najveća muka ujutro dok se spremamo za posao. Što obući a da je istovremeno dovoljno ozbiljno, dovoljno udobno i dovoljno stylish? Gledajući nove kolekcije H&M-a i Zare, ali i kombinacije svjetskih i domaćih influenserica, zaključujemo da su odijela s prslucima pravi pick! Posjedovanje ova tri komada omogućuje nam slobodu kombiniranja nekoliko poslovnih kombinacija zbog čega danas na posao biramo obući jedno dobro žensko odijelo.

Odijela s prslucima – kombinacija koju želimo usvojiti u poslovni look

Sigurno svaka od vas posjeduje barem jedno odijelo u svojoj garderobi i rado se za njega odlučuje u poslovnim kombinacijama. Mi odijela zaista volimo jer nam daju slobodu da ih nosimo odvojeno i zajedno. Ponekad smo raspoloženi i za gornji i za donji dio, a ponekad radije biramo kombinaciju traperica s blazerom omiljenog odijela. Također hlače od odijela mogu biti super u kombinaciji s košuljom, majicom ili džemperom. E sad, dolazimo do komada koji nam donosi još veću paletu kombiniranja – do prsluka. Sve češće u ponudi viđamo odijela s prslucima što apsolutno pozdravljamo.

Iako naizgled muški komad, prsluk je vrlo brzo postao dio ženske garderobe. U kombinaciji sa širokim palazzo hlačama i oversized blazerom, prsluk dobiva ženstveni izgled pa ne čudi što ga u svojim poslovnim i dnevnim kombinacijama biraju mnogi. Upravo je nekidan influencerica Emelie Lindmark, poznatija pod imenom @emitaz, u sklopu svoje Le Capsole kolekcije lansirala bež odijelo s prslukom. Osim u kompletu, prsluk je odličan komad koji će se moći nositi i kad vrućine ozbiljno zavladaju. Osobito ako se radi o lanenom.

Prsluk od odijela se ne mora nužno nositi na pripadajuće hlače, već ga kombinirati možete i na neke druge po vašem izboru. Inspiraciju za to možete pronaći kod naših influencerica Marije Čamber i Dore Predojević. Dok nam vrućine ne dođu, prsluci mogu odlično izgledati i na bijelu košulju s puf rukavima bez blazera. Kombinacija je pregršt, a ne zaboravite da pričamo samo o jednom odijelu.

Ne trebamo otići dalje od H&M-a i Zare za pronaći kvalitetno žensko odijelo s prslukom pa smo tako izdvojili pet lookova iz njihovih kolekcija u različitim bojama i dezenima. O kojih pet se radi, saznajte u nastavku.

Look 1

odijela s prslucima
H&M
odijela s prslucima
H&M
odijela s prslucima
H&M

Look 2

H&M
odijela s prslucima
H&M
odijela s prslucima
H&M

Look 3

odijela s prslucima
Zara
odijela s prslucima
Zara
odijela s prslucima
Zara

Look 4

Zara
Zara

Look 5

Zara
Zara

Foto: H&M, Zara, Instagram (@emitaz, @deborabrosa)

Učitati još
Zatvori