Izdvojili smo 31 model dječjih ruksaka za školu i vrtić koji su cool i praktični
Izdvojili smo 31 model dječjih ruksaka za školu i vrtić koji su cool i praktični

Izdvojili smo 31 model dječjih ruksaka za školu i vrtić koji su cool i praktični

S obzirom da je do početka rujna manje od dva tjedana, vjerujemo da ste svi vi roditelji već polako počeli pripremati to do listu svega što je potrebno napraviti prije povratka u školu. Od školskog pribora preko odjeće i tenisica do čak mini preuređenja dječje sobe za novu školsku godinu. Još jedna bitna stavka je i pomno izabrati odgovarajući ruksak ili školsku torbu koju će vaše dijete vjerojatno nositi cijelu godinu. Još ako vaše dijete uskoro kreće u prvi razred, pred vama je pravi izazov, složit ćete se. U moru opcija treba pronaći onaj koji će služiti svrsi, a da isto tako zadovoljiti i želje vašeg đaka.

Sjajan školski ruksak stalni je pratilac u dugom danu nastave, pa i izvan nje. Ruksak prije svega ima praktičnu svrhu. Međutim, dio je i svakodnevne garderobe pa tako i prilika za učenike da izraze svoj osobni stil. Stoga je važno pronaći onaj model koji odgovara osobnom stilu vašeg djeteta. Također, istodobno bi trebao biti svestran i dovoljno izdržljiv za sve stvari koje se u njemu nose.

Nova oprema za novu sezonu

Ruksak je onaj predmet koji se najčešće koristi i bitno je da u njega stane što je više stvari moguće. Stoga je vrlo važno pronaći cool ruksak za školu ili vrtić koji je funkcionalan i moderan, a sviđa se vašem djetetu. Ne samo za školu, već i za izlete i druge aktivnosti. Ruksaci i ove sezone dolaze u različitim veličinama, bojama, tkaninama i printovima. Osim za školu, u ponudi su i brojni ruksaci za vrtić. Ako su vaši mališani ludi za Mickeyjem Mouseom, Zara ima preslatke modele ruksaka s omiljenim dječjim junakom, i za dječake i djevojčice.

U nastavku smo izdvojili 31 model ruksaka, onih školskih i onih za vrtić. Sigurni smo da ćete uspjeti pronaći onaj model koji će se najviše svidjeti i vama i vašem mališanu, a u kojem će školski pribor, knjige i bilježnice i ostale potrepštine biti sigurne i nadohvat ruke.

Učitati još
Zatvori