7 savršenih: Party torbe za savršene zimske kombinacije
7 savršenih: Party torbe za savršene zimske kombinacije

7 savršenih: Party torbe za
savršene zimske kombinacije

Prosinac je blagdansko razdoblje u kojem se želimo posebno dotjerati. Osim dnevnih outfita za koje se potrebno dotjerati, moramo uložiti u posebne modne detalje u kojima ćemo zablistati za večernje kombinacije. Eventi, posebne proslavi i domjenci su događaji koji zahtijevaju nešto drugačiji dress code.

Ove zime u modi su party svjetlucavi komadi koji nam se posebno sviđaju. Da biste imali party kombinacije u kojima ćete biti primijećeni, potrebno ih je nadopuniti modnim detaljima. Modni detalji čine razliku, a za ovu sezonu, posebno izdvajamo party torbe.

Party torbice koje ćete nositi ove zime

Modni detalji su baza svake dobre kombinacije, ali i dodaci koji čine razliku. Stil se gradi godinama i ulaganjem u komade koji traju. Bombardirani smo trendovima na dnevnoj bazi i u svemu tome je teško ostati svoj. No, modni dodaci čine svaku kombinaciju posebnom.

Upravo su oni jedan od najvažnijih faktora kada govorimo o izgradnji stila. Posebno bismo izdvojili party torbe koje će dati završni touch zimskim kombinacijama. Kada govorimo o bojama, u trendu je ljubičasta, a osobito ljubičasti sjajni uzorak koji daje posebnu dozu glamura.

Party torbe predlažemo nositi na večernje kombinacije kao završni detalj. Lijepo će se uklopiti na svečane duge i mini haljine. No, kada govorimo o dnevnim kombinacijama, party torbe možemo zamisliti i na jednostavne outfite u kojima ćemo ići u grad. Ponekad nosimo basic komade koje samo želimo osvježiti nekim detaljem, a party torba je idealna za to. Osim torbica, možemo izdvojiti i nakit kao završni detalj zimskih kombinacija.

Ogrlice, narukvice i naušnice u sinergiji s ostalim detaljima od najobičnijeg outfita mogu stvoriti glamuroznu kombinaciju. Što god odabrali, nećete pogriješiti. U nastavku izdvajamo 7 savršenih party torba.

zara
zara
zara
ROGER VIVIER
ganni
ganni
balmain

Foto: Instagram, Zara, Ganni, Mytheresa

Učitati još
Zatvori