New Balance sniženje: Modni favoriti za zimu
New Balance sniženje: Modni favoriti za zimu

New Balance sniženje: Modni
favoriti za zimu

Moda je postala izuzetno brza i novi trendovi nam izlaze na tjednoj bazi. Što nositi i kako kombinirati uz adekvatnu inspiraciju ostaje na nama. No i dalje postoje komadi s kojima igramo na sigurno, a jedan od njih su svakako tenisice.

Tenisice su u novoj streetwear eri postale jedan od najvažnijih modnih komada. Koliko su popularne možemo primijetiti i po modnim kolaboracijama visokih i sportskih modnih kuća koje su se dogodile posljednjih godinu dana. Ne postoji visoka modna kuća koja nema svoj ‘it’ model. Posebno se ističu New Balance modeli kao favoriti za zimu, a na njihovoj stranici je veliko sniženje.

New Balance sniženje kojem se veselimo

New Balance je vodeći brend kada govorimo o tenisicama, a neki njihovi modeli su rasprodani stalno. Vrhunski marketing u kombinaciji s dobrim dizajnom ih je doveo do statusa koji imaju u modnom svijetu. New Balance 505 model je preplavio street style scenu, a njihovi svi modeli su jednostavni, udobni, kvalitetni i kao takvi idealan ulov na sniženju. Riječ je o tenisicama koje ne izlaze iz mode i uvijek nam trebaju, stoga se u njih isplati uložiti.

Na sniženju su razni modeli u ponudi, a možete ih kombinirati gotovo na sve. Predlažemo ih nositi na traperice i pletiva, a lijepo će se uklopiti i na poslovne kombinacije. Osim toga, možete ih nositi i na duge zimske haljine i bunde od umjetnog krzna. Ove zime je u modi sve i naglasak je na razigranim i vibrantnim kombinacijama. Poigrajte se modom na pravi način i složite outfite u kojima ćete biti primijećeni.

Foto: Instagram, New Balance

Učitati još
Zatvori