Style inspo: Trendi outfiti sa sportskim tenisicama
Style inspo: Trendi outfiti sa sportskim tenisicama

Style inspo: Trendi outfiti sa
sportskim tenisicama

Posljednje vrijeme modni naglasak je na sjajnim i glamuroznim komadima koje planiramo nositi u prosincu. Zima je u znaku boja i uzoraka, a high street brendovi su puni novih kolekcija u kojima je u prvom planu baršun i štras. No, to ne znači da se ne nose sportske tenisice i slažu na trendi outfite. Moda je fluidna i brzo se mijenja, a tenisice su postale ultimativni hit komad. Svjetska street style scena je oduševljena sportskim modelima tenisica i nose ih gotovo na sve. U nastavku se inspirirajte kako ove zime kombinirati sportske tenisice.

Kultura tenisica je ušla u modnu povijest

Tenisice su vezane uz subkulturu i kao takve su obilježile brojna umjetnička i glazbena razdoblja. Imaju dugu povijest i nekad su se nosile isključivo u rekreativne svrhe, no danas su modni detalj bez kojeg ne možemo zamisliti dobar street style. Dokaz tomu se i brojne modne suradnje visokih modnih kuća i dizajnera sa sportskim kućama. Dogodile su se suradnje i kolaboracije koje su nekad bile nezamislive, a ti modeli tenisica su stalno rasprodani. Ove zime osobito je popularan Asics sa sportskim modelima koji su postali pravi fashion. Fashionistice diljem svijeta nose ove tenisice na maštovite outfite.

Osim Asics modela, popularan je i New Balance sa svojim sportskim modelima koji su obilježili posljednju sezonu. Ove tenisice možete nositi na sportske i elegantne kombinacije. Lijepo će se slagati na poslovno žensko odijelo, haljine i na trenirke. Riječ je o ugodnom modnom komadu koji istovremeno izgleda stylish. Preporuka je kombinirati ove tenisice na puffer jakne i tako stvoriti cool grunge kombinaciju. u nastavku se inspirirajte najboljim outfitima sa svjetske street style scene.

Učitati još
Zatvori