7 savršenih: Mini haljina
7 savršenih: Mini haljina

7 savršenih: Mini haljina

Ljetna sezona već neko vrijeme traje, a dolaskom omiljenog godišnjeg doba počeli su eventi, koncerti i razne večernje manifestacije. Mogli bismo reći kako se život vratio u grad. Osim toga, ljeti idemo na godišnje odmoru u vidu putovanja po svijetu ili odlaska na more. Što god odabrali, potrebno je pripremiti se ispravnim odabirom garderobe. Trenutno su sezonska sniženja i u tom smislu poželjno je uložiti u ljetne komade koje ćete dugo nositi i koji su vam trenutno potrebni. Komad, s kojim nema greške i koji nam je potreban za svaki večernji izlazak je mini haljina.

Zablistajte ovog ljeta na ispravan način

Glamurozne kombinacije nisu nam strane, dapače, jedva smo dočekali izlaske, evente i dotjerivanje za isto. Upravo zbog toga, predlažemo nove mini haljine. Haljina je ključan komad svake dobre ljetne kombinacije, a mini haljina idealan izbor ako se želite posebno istaknuti. Ne treba nužno biti riječ o uskoj mini haljini već možete odabrati različite krojeve ovisno o onome što preferirate. Kada govorimo o bojama, ovo ljeto naglasak je na vibrantnim i upečatljivim uzorcima i color blocking kombinacijama s dozom retro estetike. No, za ljubitelje nešto zagasitijih boja, naći će se prekrasne nijanse koje su ključ dobre i jednostavne kombinacije. Mini haljine predlažemo kombinirati sa sandalama na petu.

Na takav način stvorit ćete efektnu večernju kombinaciju. Ako pak idete na festival, onda se možete poigrati raznim modnim dodacima. U tom smislu predlažemo mini haljinu iskombinirati na kaubojske čizme s detaljima u vidu naglašenog make upa i statement nakita. Za dnevne kombinacije predlažemo mini haljine nositi na popularne tenisice koje su postale nezaobilazni dio svake dobre streetstyle kombinacije. Osim tenisica, casual look možete stvoriti u sinergiji s chunky sandalama i tako glamuroznoj mini haljini podariti novo ruho. Stoga, što god izabrali, nećete pogriješiti, a u nastavku vam izdvajamo 7 savršenih mini haljina za ljetne dane i večeri.

ganni
ganni
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zalando, Mona, Zara

Učitati još
Zatvori