U Zari smo pronašli haljinu koja neodoljivo podsjeća na Valentino model
U Zari smo pronašli haljinu koja neodoljivo podsjeća na Valentino model

U Zari smo pronašli haljinu koja neodoljivo
podsjeća na Valentino model

Sigurno su svi istinski zaljubljenici u modu pratili tjedan mode u Parizu u kojem je u siječnju modna kuća Maison Valentino imala haute couture reviju za proljeće/ljeto. Pariški glamur u korelaciji s prepoznatljivom couture estetikom koju ova modna kuća njeguje su tu reviju učinile posebno upečatljivom. Riječ je o reviji koja je oduševila publiku nakon dvije godine pandemije. Iako smo svjedočili brojnim prekrasnim haljinama, osobito nam se urezala mala crna haljina u kojoj je izašla specifična Kristen McMenamy. Od svih haljina, ta upečatljiva crna haljina sa specifičnim srcolikim izrezom nam je posebno zapela za oko. Svjedočili smo reviji za koju smo znali kako će se o njoj dugo pričati. Nije prošlo dugo vremena, a Zara je izbacila sličan model male crne haljine.

Vječni klasik – mala crna haljina

Kažu da je mala crna haljina vječni klasik s kojim se ne može pogriješiti i zaista se s tim slažemo. Uvijek je dobro imati u ormaru jer nam je ona idealan izbor kada ne znamo što obući za određenu svečanu prigodu. Bliži nam se vrijeme evenata, koncerata i ostalih svečanih događanja za koje ćemo trebati uložiti u nešto glamuroznije komade. Ova mala crna haljina, iako jednostavna krojem, sa specifičnim dizajnom i srcolikim izrezom ostavlja neodoljivo glamurozan dojam i upravo zbog toga je želimo imati. Predlažemo je nositi na vibrantne cipele na petu i statement nakit kako biste imali stylish kombinaciju.

No, kada je u pitanju crna boja, onda se savršeno slaže kombinacija crno na crno. Stoga će ova haljina, na crne cipele i crnu torbicu izgledati jednostavno, a istovremeno upečatljivo. Modna kuća Maison Valentino ima posebno oko za detalje pa je u tom smislu ovaj dizajn jednostavno savršen. Mala crna haljina funkcionira kao komad koji je sam sebi dovoljan. Što god iskombinirali na ovu haljinu nećete pogriješiti jer je riječ o klasiku koji je uvijek u modi.

Zara
Zara

Foto: IMAX, Zara

Učitati još
Zatvori