Trendi modeli haljina i tenisica: Ultimativni spoj za idealan ljetni, ali i jesenski outfit
Trendi modeli haljina i tenisica: Ultimativni spoj za idealan ljetni, ali i jesenski outfit

Trendi modeli haljina i tenisica: Ultimativni spoj za idealan ljetni, ali i jesenski outfit

Haljina je jedan od omiljenih komada u svakom ormaru, bez obzira na sezonu i trendove koje ona donosi. Svoje mjesto pronašla je i unutar hladne sezone kada je krasi spoj raskošnih, toplih materijala poput baršuna ili pletiva i tamne palete boje. Nezaobilazan dodatak u hladnijim mjesecima su i tople najlonke. Ipak, ljeto preuzima apsolutnu vladavinu nad trendi modelima haljina. Ljetna haljina u svakodnevne kombinacije unosi nevjerojatnu svestranost i moć transformacije. Istovremeno je dovoljno udobna da u njoj provedemo cijeli dan, ali i dovoljno elegantna da pritom izgledamo sređeno. Promjena tek nekoliko modnih dodataka bit će dovoljna kako bi u potpunosti promijenili izgled cjelokupne kombinacije. Haljina će uvijek biti naš prvi odabir i u onim trenucima kada ne znamo što odjenuti.

Haljina i tenisice = idealan jesenski outfit

Baš poput omiljenih ljetnih haljina, jednaki spoj udobnosti i svestranosti koji je svoje mjesto pronašao u baš svakom ormaru i brojnim ljetnim kombinacijama u svijetu cipela nose tenisice. Od omiljenih klasika u bijeloj ili crnoj boji preko modela koji donose spoj jednostavnih silueta i jarkih boja. Također, trendi modeli su nas ove godine iznenadili iznimno upečatljivim izgledom koji nikog nije ostavio ravnodušnim. Različiti modeli haljina upravo su u popularnim i udobnim tenisicama pronašli svoj savršeni spoj. Također, ova kombinacija idealna je i za rane jesenske outfite. Dodajte komade poput sakoa, traper jakni ili jakne od laganijeg materijala za vrlo jednostavan i cool izgled.

Trendi modeli haljina i tenisica koje nosimo ove sezone

Od vječnih favorita poput Converse, Vans i Superga tenisica do popularnih adidas i Nike modela koji su gotovo uvijek rasprodani, našim omiljenim modelima ljetnih haljina i ove ćemo sezone u svakom od popularnih modela. Čak i u modelima koji stvaraju trend ‘ružnih’  tenisica, pronaći ćete savršeni modni dodatak.

Ležerni dnevni look donosi spoj tenisica i mini traper haljine, dok će jednostavnu kombinaciju za dnevne i večernje prilike stvoriti kombinacija omiljenog modela tenisica i elegantne wrap siluete. Minimalistice će svoj favorit pronaći u spoju slip haljine i neutralnih tenisica koje krasi elegancija jednostavnih linija. Ljubiteljice trendova će pak uz omiljeni model haljine odvažno nositi ‘ružne’ tenisice poput modela New Balance 530 koje su neočekivano osvojile modni svijet.

U nastavku donosimo izbor najpoželjenijih modela tenisica ove sezone i nekoliko modela trendi haljina koje možete nositi ne samo ljeti, već i na jesen.

Haljine

Učitati još
Zatvori