Mango haljine do 200 kuna koje možete nositi i na jesen
Mango haljine do 200 kuna koje možete nositi i na jesen

Mango haljine do 200 kuna koje
možete nositi i na jesen

Ljeto nam je godišnje doba u kojem smo opušteni i razigrani. Iako smo modno osviješteni tijekom cijele godine, ljeti ipak nešto manje marimo za efekt dotjeranosti, a biramo ugodnu odjeću u kojoj ćemo istovremeno biti upečatljivi. Na godišnjim odmorima želimo biti opušteni i ne robovati trendovima, a ako imamo radno ljeto bitno nam je da nam je odjeća ugodna i prozračna. Upravo zbog toga, idealan ljetni komad je haljina. Riječ je o komadu koji je istovremenom ugodan, ali i stylish i kao takav je jedinstven za složiti upečatljiv ljetni outfit.

Haljina je ljetni ‘must have’ komad

Haljina ima dugu modnu povijest i prvo je odjevno sredstvo koje su žene nosile i bile prepoznatljive. Naravno, tada je bila riječ o vrlo neudobnim haljinama s korzetima i krinolinama. Danas živimo u potpunoj slobodi odijevanja pa u tom smislu se haljina prilagodila modernom dobu. Kada govorimo o krojevima, možete odabrati slip ili oversized haljinu. Slip haljina je idealan odabir za važne nam evente i svečana događanja kojih ljeti ima jako puno. S druge strane, oversized haljina je odličan izbor ako trebamo složiti casual outfit pogodan za gradsku kavu ili ljetni poslovni sastanak.

Modni naglasak je na bojama i uzorcima

Ovog ljeta naglasak je vibrantnim i razigranim komadima, stoga predlažemo haljinu u upečatljivoj boji. Ružičasta haljina je komad s kojim nećete pogriješiti, a predlažemo je kombinirati na ‘chunky’ sandale ili ljetne natikače. Kako bi ova kombinacija dobila završni match, predlažemo veliku shopper torbu i dotjerani ste za cijeli dan. Osim ružičaste, u modi je i kelly zelena, narančasta, ali i sve ostale boje. No, i za one vjerne minimalizmu, uvijek možete odabrati zagasitiju nijansu ili nezaobilaznu bijelu. Bijela haljina će se odlično uklopiti za bilo kakav ljetni event u kombinaciji sa sandalama na petu. U nastavku izdvajamo 30 haljina iz Manga do 200 kuna koje možete nositi i na jesen.

mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori