Birkenstock natikače u stylish kombinacijama
Birkenstock natikače u stylish kombinacijama

Birkenstock natikače u
stylish kombinacijama

Postoje modni komadi koji su bezvremenski i koje uvijek nosimo, no ima komada koji su doživjeli novi procvat i drugačije stilske konotacije. Moda se mijenja, a posljednje vrijeme naglasak je na nosivim komadima. Nekada je couture bio glavni modni ‘modus operandi’, dok je danas streetwear pri vrhu ljestvice. Novi modni val je upravo zbog toga unio određene promjene, a postoje brendovi koji su to vrhunski iskoristili, a jedan od njih je zasigurno Birkenstock.

Brend koji je apsolutni hit svjetske streetstyle scene

Natikače, koje su nekada bile isključivo rekreativne su postale IT komad. Njemačka firma odradila je brojne kolaboracije s najjačim modnim kućama, a jedan od njih je i apsolutni kralj i sinonim elegantnih cipela Manolo Blahnik. Nekada su takve vrste kolaboracija bile nezamislive, no sve nam to govori kako je potrebno osluškivati potrebe novih generacija. Stoga, Birkenstock natikače, ali i klompe više nisu sinonim udobne obuće nego i trendi komad koji je poželjno imati. Natikače možemo nositi cijelo ljeto, a koju boju odabrati ovisi o vašem ostatku garderobe. Birkenstock uglavnom koristi neutralne i nešto zagasitije nijanse koje se jako lijepo uklapaju u minimalistički stil.

Osim toga izbacili su i gumenu seriju natikača koje dolaze u vibrantima tonovima s kojima možete imati nešto razigranije ljetne outfite. Predlažemo ih kombinirati na sve jer ne možete pogriješiti. Uklopit će se s dugim lanenim haljinama ili lepršavim točkastim haljinama. Osim toga, izbacili su i popularnu liniju klompi koje možete nositi i na jesen uz duge hlače i oversized blejzere. Proizvod, koji je udoban s anatomskim oblikom za stopala je ujedno i stylish pa ga se u tom smislu zaista isplati imati. Ako ne znate kako ga nositi i kombinirati, donosimo vam style ideje za ljetne, ali i jesenske kombinacije popularnih natikača. Najljepše modele ovih cipela možete potražiti na njihovim službenim stranicama, ali i na web shopu Zalando.

Učitati još
Zatvori