Street style inspiracija: Ružičasta je boja sezone
Street style inspiracija: Ružičasta je boja sezone

Street style inspiracija:
Ružičasta je boja sezone

Moda je zaigrana i fluidna i vrlo brzo se mijenja. Posljednjih par godina smo proveli u modnoj eri minimalizma, no ove godine na velika vrata su se vratile boje. Kada govorimo o bojama, osobito bismo istaknuli ružičastu, kao IT boju sezone. Ružičasta je boja koja nas asocira na djetinjstvo, Barbie i nekako je većini ljudi ona omiljena u nižoj dobi. No, modni dizajneri su je izvukli iz naftalina i udahnuli joj potpuno novi život pa je ona sada nezaobilazni detalj svih modnih kombinacija. Bilo da je riječ o modnim detaljima ili odjeći, ova boja se nameće kao idealan odabir za osvježiti garderobu i biti u trendu.

Ružičasta je boja ljeta

Ljeti volimo osvježiti naše kombinacije na pravi način, a ružičasta se nameće kao idealan odabir. Boja koja se u modnom svijetu vratila na velika vrata je prisutna u gotovo svim modnim kombinacijama. U tom smislu možemo uložiti u ružičastu ljetnu haljinu i tako imati savršenu, a jednostavnu ljetnu kombinaciju. Kada govorimo o svečanim događajima, tu se nameće idealnim odabirom ružičasto odijelo u kojem ćemo zablistati na pravi način. Osim ružičaste, u modi je i boja fuksije koja je veliki hit i u make up proizvodima. Savršena kombinacija je zapravo sinergija ružičastih i fuksija komada u istoj kombinaciji. Modni dodaci su također prisutni u ružičastim tonovima, a osobito bismo istaknuli mini torbice kao nezaobilazni detalj ove sezone. Mini torbice su must have komad, a ružičasta mini torbica će podići apsolutno svaku kombinaciju.

Kombinacije u kojima ćete biti primijećeni

Ružičasta je karakterna boja u kojoj ćete sigurno biti primijećeni. Riječ je o upečatljivim komadima koji podižu gotovo svaki outfit. Kada govorimo o kombiniranju u modi je doslovno sve, pa čak i boje koje se inače ne slažu. Ova modna sezona je kreativna i maštovita i ako se zaigrate na pravi način možete imati neodoljive kombinacije. Ako niste ljubitelji ružičaste, pokušajte joj dati priliku jer je boja koja se može uklopiti u svačiji stil. Najbolje streetstyle kombinacije u ružičastim tonovima koje će vas inspirirati možete pogledati u nastavku.

Učitati još
Zatvori