Street style inspo: Dugi sivi kaput koji viđamo na fashionisticama
Street style inspo: Dugi sivi kaput koji viđamo na fashionisticama

Street style inspo: Dugi sivi kaput koji
viđamo na fashionisticama

Zima je u znaku statement komada, a onaj koji nam je na društvenim mrežama posebno privukao pažnju, je dugi sivi kaput. Naime, zimi se potrebno slojevito odjenuti i tom smislu je dugi kaput savršen izvor. No, nije riječ o bilo kakvom kaputu već oversized dugom sivom koji su popularne Influencerice iskombinirale na razne načine. Ovaj komad možete pronaći u high street brendovima, a kako ga nositi, saznajte u nastavku.

Dugi sivi kaput je zimski hit

Kaputi su jedan od najelegantnijih zimskih komada. Vrsta odjeće koju nose muškarci i žene već je godinama pojam sofisticiranosti i dio poslovne garderobe. Poslovnu garderobu je ponekad zahtjevno kreirati, a ne možemo je zamisliti bez završnog detalja u vidu dugog kaputa. Komad koji ima dugu povijest je svoje početke obilježio kad dio vojničke uniforme, a kasnije je postao dio muškog poslovnog dress coda.

No, modnom revolucijom je dobio mjesto i u ženskoj garderobi i otada je komad koji nosimo u svim prigodama. Da biste izgradili vlastiti stil i olakšali si svakodnevno slaganje outfita, potrebno je uložiti u bazne komade koji će podići svaku kombinaciju. Kaput je bazni komad, a dugi sivi je trend koji nam se sviđa.

Sportske i glamurozne kombinacije u dugom sivom kaputu

Ovaj kaput možete nositi na dnevne kombinacije poput traperica, tenisica i dolčevite. Osim toga, u modi su trenirke koje vješto možete spojiti s ovim kaputom i cool tenisicama i tako stvoriti sportsku, a istovremeno elegantnu kombinaciju.

Predlažemo ga nositi i na poslovna odijela i pletene haljine s detaljem u vidu kaubojskih čizama. Kada govorimo o večernjim kombinacijama, možete ga nositi na sve: od mini haljine do kožnih hlača ili bermuda. Inspirirajte se street style kombinacijama koje donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori