7 savršenih: Crne dolčevite vječiti su klasik koji nosimo i u 2023. godini
7 savršenih: Crne dolčevite vječiti su klasik koji nosimo i u 2023. godini

7 savršenih: Crne dolčevite vječiti su
klasik koji nosimo i u 2023. godini

Naša garderoba mijenja se iz sezone u sezonu, a novi trendovi izlaze na tjednoj bazi. Često kupujemo komade koje zatim nosimo kratko i koji nakon toga ‘skupljaju prašinu’ u našim ormarima. Ovo se osobito odnosi na trendi komade koji imaju ‘rok trajanja’ od jedne sezone.

Upravo u tim trenucima kupimo komad koji se ne uklapa u naš stil, ali jednostavno pomamljeni popustima mislimo kako ga moramo imati. Dugoročno sve to ostavlja utjecaj na masovnu proizvodnju, potrošnju, ali i na gubitak modnog identiteta. Stoga, naša preporuka je uložiti u statement komade na sniženju koji nisu mikro trend od jedne sezone već vječni ulov. Odjevni predmet koji ćete sigurno uvijek nositi je crna dolčevita.

Crna dolčevita kao statement komad bez kojeg ne možemo zamisliti hladne dane

Zima još nije ni počela a nas čeka još mnogo hladnih dana. Idealno je vrijeme za uložiti u kvalitetne, tople, zimske komade koji se lako kombiniraju. Dolčevita je vrsta majice koja je odličan odabir za hladne dane, skijanje, putovanja. Lako se kombinira i klasik je koji možemo nositi na poslovne kombinacije, casual ili i večernje. Kada govorimo o bojama, osobito se ističe crna kao statement odabir s kojim nema greške.

Upravo zbog toga biramo crne dolčevite koje predlažemo nositi na dnevne kombinacije, traperice i čizme. Na skijanju ih možete nositi na buce i ispod skijaškog odijela. Jako lijepo će se uklopiti i na večernje kombinacije uz kožnu mini suknju ili kožne hlače i salonke.

Riječ je o komadu koji će se uklopiti u sve i kao takav je idealan ulov. Kada govorimo o krojevima i materijalima, možete odabrati uski ili oversized model, ovisno što preferirate. Od materijala predlažemo kašmir koji je sigurno najbolji ulov na skorim sniženjima. U nastavku izdvajamo 7 savršenih crnih dolčevita za svaki dan.

dolcevita
Zara
dolcevita
Zara
dolcevita
Zara
dolčevita
Mango
dolcevita
COS
dolcevita
COS
dolčevita
Rag & Bone

Foto: Instagram (@pernilleteisbaek  @alvasperle @anastasia_sovah ) Zara, COS, FarFetch, Mango,

Učitati još
Zatvori