Drugi krug sniženja: 22 komada do 22 eura za postizanje cool stila
Drugi krug sniženja: 22 komada do 22 eura za postizanje cool stila

Drugi krug sniženja: 22 komada do 22
eura za postizanje cool stila

Siječanj je pravi mjesec za shopping, bez obzira na to kakav je vaš modni stil i čega vam u ormaru nedostaje.

Na veselje mnogih lovaca na dobre ulove, krenuo je drugi krug sniženja, a high street dućani puni su odjeće i modnih dodataka po odličnim cijenama.

H&M

Što potražiti kad krene drugi krug sniženja?

Na prvom krugu sniženja najčešće se traga za kvalitetnim komadima koji će zahvaljujući novoj, sniženoj cijeni, brzo poletjeti s polica dućana.

Veste i kaputi od prave vune, kožnate cipele i čizme, haljine koje će se nositi godinama, lijepe torbe, bundice i kvalitetne jakne najtraženiji su komadi prvog vala, dok se na drugom najčešće odlučujemo za komade koji nam nisu nužni, no koji će itekako oplemeniti našu garderobu na najbolji mogući način.

Postizanje cool girl vibre

Drugi krug sniženja kao stvoren je za potragu za punjenim prslukom, čizmama koje odlično izgledaju no možda neće tako dugo biti u modi te torbicama u nijansama koje nisu tipične za naš ormar.

Kapa od kašmira bila je na vašoj wish listi, no niste je dobili za Božić? Sada ju možete sami kupiti po super cijeni i osigurati si mekani zagrljaj kašmira na glavi do kraja zime.

Još jedne traperice uvijek su dobar izbor, baš kao i novi blejzer, jer su to komadi kojih nikad ne možemo imati previše, a lijepa vesta i sweater s natpisom dobar su način da se osiguramo za ona jutra u kojima ne znamo što bi odjenuli.

Ako ste si dugo priželjkivali novu trenirku ili profinjen lounge set koji je inače bio van vašeg budžeta, sad je pravi tren da se počastite takvom kombinacijom.

Pronašli smo za vas 22 odlična komada do 22 eura, s kojima jednostavno nećete moći pogriješiti!

Učitati još
Zatvori