Odličan ulov: 16 haljina do 16 eura s velikog sniženja u Mangu
Odličan ulov: 16 haljina do 16 eura s velikog sniženja u Mangu

Odličan ulov: 16 haljina do 16 eura s
velikog sniženja u Mangu

Osim što kraj godine volimo jer je Božić i vrijeme druženja s dragim osobama, činjenica je da ga volimo i jer je to doba sniženja. Sredinom prosinca kreću prva sezonska sniženja u omiljenim high street trogvinama i osim što poklone kupujemo svima drugima, ovo je prilika da počastimo i sebe.

Prvo što nam na pamet pada je dobra haljina koja je nosiva u puno različitih situacija. Ovisno o tome s čime je kombiniramo i koje modne dodatke odaberemo, haljina može biti casual, business ili svečana. Ujedno, to je i komad s kojim ujutro ne moramo puno razmišljati. Naprosto odjenemo nju, odaberemo cipele i torbicu i to je to. Baš zato se u ovom tekstu koncentriramo na taj komad i donosimo 16 haljina do 16 eura s Mango sniženja.

Mango sniženje donosi odličan izbor haljina

Mango je samo jedan od brendova koji je pripredio dobra sniženja do kraja godine. Ove godine oni su zaista rasturali izborom haljina, što za svečane, to za opuštenije prilike. Odlučili smo, tako, sada izabrati one najpovoljnije, a najstylish.

Valja naglasiti i da ovakvih popusta u njihovom outletu ima cijele godine, samo morate znati što tražite i na vrijeme reagirati kako se vaš željeni komad ne bi rasprodao. Ovog puta smo se koncentrirali na minimalističke modele koje stvarno možete iznostiti neovisno o tome kakav stil njegujete i za koju prigodi će vam zatrebati.

Brzinski outfit

Nekako mislimo da postoje dvije vrste žena. One koje se klone haljina i one koje se ne skidaju iz njih. Ove druge, pretpostavljamo, shvatile su da je to zapravo najjednostavnija opcija kada ujutro ne znate što obući. Dobra haljina uvijek izgleda elegantno i ženstveno, a možete ju kombinirati na štikle, tenisice ili cool čizme, što god volite.

Također, uz brzinsku promjenu torbice ili cipele, začas imate svečanu varijatnu koju možete nositi i na evente.

Mango sniženje – iz fotelje

S obzirom na to da nas od Božića dijeli tek nekoliko dana, snažno sugeriramo da posjet šoping centrima izbjegavate. Mango haljine s našeg popisa možete naručiti i tako izbjeći gužvu. U nastavku pogledajte kojih 16 modela do 16 eura smo izabrali.

Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango sniženje
Mango
Mango sniženje
Mango
Mango sniženje
Mango
Mango sniženje
Mango
Mango sniženje
Mango
Mango sniženje
Mango
Mango sniženje
Mango
Mango sniženje
Mango
Mango sniženje
Mango

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori