Style inspo: Camille Razat iz serije Emily in Paris
Style inspo: Camille Razat iz serije Emily in Paris

Style inspo: Camille Razat iz
serije Emily in Paris

Kada govorimo o modi, možemo sa sigurnošću reći kako je nju najviše utjecala pop kultura. Da nije bilo određenih filmova, serija i glazbe neki modni komadi nikad ne bi doživjeli popularnost koju su imali. Sigurno se svi sjećamo kulture ružičaste Oscar De La Renta haljine koju Carrie Bradshaw dobije za poklon u seriji Seks i grad.

Osim toga, popularizirala je i Fendi Baguette torbicu i još brojne komade. No, nije jedini fiktivni lik koji se smatra modnom ikonom. U novije vrijeme svjedočimo utjecajem serija poput Euphorije, ali i Emily in Paris. Nama se posebno sviđa stil i modni izričaj, glumice Camille Razat u seriji Emily in Paris.

Camille Razat je sinonim francuske estetike s pomakom

Francuskinje su poznate po nenametljivoj i posebnoj modnoj estetici, a Camille je u seriji kombinacija francuskog stila, ali i izričaja mlađe generacije koje je ipak nešto odvažnija i usvojila je nove trendove.

Za razliku od Emily koja ima isključivo vibrantni i razigrani stil s previše upečatljivih komada u jednom outfitu, Camille se vješto igra modom. Njezine kombinacije smo svi zapazili, a u privatnom životu se nosi vrlo slično kao i u seriji. Ona je tipični primjer izreke kako se stil ne može kupiti novcem već se gradi ulaganjem u modne detalje.

Najobičniju kombinaciju možete osvježiti odabranim modnim detaljima i tako se istaknuti u masi. No, da biste mogli slagati zanimljive kombinacije, potrebno je uložiti u statement komade. Vodeći se francuskom modnom filozofijom, uložite u jednostavne i kvalitetne basic komade koje ćete vješto kombinirati na nešto razigranije detalje. Volimo se inspirirati dobrim serijama i filmovima, a kada govorimo o modi, serija Emily in Paris je pravo osvježenje. Dok čekate nove epizode, inspirirajte se stilom Camille Razat.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori