Jesenski lookovi Carrie Bradshaw kakve možemo nositi i danas
Jesenski lookovi Carrie Bradshaw kakve možemo nositi i danas

Jesenski lookovi Carrie Bradshaw kakve
možemo nositi i danas

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a trenutno svjedočimo povratku trendova iz kasnih devedesetih i 2000-ih. S obzirom na to kako živimo u svijetu ubrzane potrošnje i proizvodnje, svjedočimo i brzim izmjenama trendova na tjednoj razini. Sve to zajedno je dovelo do svojevrsnog modnog zasićenja i stila koji nije kreativan i maštovit. Upravo zbog toga se uvijek volimo prisjetiti modnog izričaja, kultnog lika iz serije Seks i grad, Carrie Bradshaw.

Carrie Bradshaw modni lookovi kao vječna inspiracija

Sarah Jessica Parker je utjelovila lik popularne kolumnistice i modne ikone. Njezin stil u seriji je poseban i svojstven samo njoj. Možemo reći kako je stilistica Patricia Field napravila maestralan posao, a neki komadi iz serije su postali kultni. Manolo Blahnik cipele, Fendi Baguette sequin ljubičasta torba i Dior Saddle torba samo su neki od kultnih komada koje je tako dobro nosila Carrie Bradshaw.

Oscar De La Renta ružičasta haljina koju joj u šestoj sezoni poklanja njezin ljubavnik Aleksandr Petrovsky komad je koji i danas ljubiteljima mode oduzima dah. Njezin stil je razigran i vibrantan upotpunjen savršenim modnim detaljima i statement nakitom koji je znala nositi. Nikada nije bila uniformirana niti robovala trendovima već je svaki komad prilagodila vlastitom estetskom izričaju, ali i karakteru koji je pomalo zaigran.

Bez pretjerivanje možemo reći kako je ona, kao lik u seriji, modna ikona koja je utjecala na brojne generacije. Naime, i danas gledamo njezine outfite i inspiriramo se istima. U tom smislu jedva čekamo jesen i uskočiti u oversized blejzere i duge balonere, ženska odijela koja ćemo upotpuniti određenim modnim detaljima poput svilenih marama i upečatljivog nakita.

Osim toga, ova zima je rezervirana za uzorke i šarene kombinacije pa ćemo nositi umjetna krzna, puffer jakne i kapute. Stil je komponenta našeg karaktera, autentičnosti, hrabrosti i modnih detalja. Stoga, ove jeseni budite hrabri i poigrajte se modom na pravi način.

Učitati još
Zatvori