Bijele haljine iz high street ponude koje se mogu nositi kao vjenčanice
Bijele haljine iz high street ponude koje se mogu nositi kao vjenčanice

Bijele haljine iz high street ponude koje
se mogu nositi kao vjenčanice

Ljeto nam je došlo, a samim tim i sezone raznih evenata, događaja i vjenčanja za koja se trebamo dotjerati. Nakon dugog zimskog perioda, željni smo ljetnih i istovremeno ugodnih kombinacija.

Ove sezone nose se boje i vibrantne kombinacije, ali i neutralne boje u sinergiji s basic komadima.

Ako imate ljetno vjenčanje, a ne znate kakvu vjenčanicu odabrati i želite odjenuti nešto jednostavno, onda su ove bijele haljine kao stvorene za vas.

Bijele haljine u kojima ćete zablistati na vjenčanju

S obzirom na događaje posljednje tri godine, vjenčanja su postala nešto opuštenija i više casual, osobito ako su ljeti pa tako biramo i haljine. Ljetno vjenčanje zamišljamo uz plažu ili na otvorenoj lokaciji sa savršenom dekoracijom i u jednostavnoj, a upečatljivoj vjenčanici. Moramo priznati kako su nam raskošne vjenčanice lijepe na svoj način, ali činjenica je da kasnije tu haljinu više nikada nećemo odjenuti. S druge strane jednostavnu bijelu haljinu, koja nije klasična vjenčanica, možemo iskoristiti još mnogo puta.

Klasik s kojim nema greške

Bijela haljina je klasik s kojim nema greške. Osim što ćete je iskombinirati za vjenčanje, ova vrsta haljine će se savršeno uklopiti u sve vrste garderobe. Predlažemo je iskombinirati na sandale na petu ili natikače na petu uz odgovarajuću mini torbicu i detalje poput statement nakita. Kasnije je možete nositi na dnevne i večernje ljetne varijante. Za casual kombinaciju predlažemo bijelu haljinu na ravne sandale ili chunky natikače sa shopper torbom. No, s druge strane za večernju kombinaciju predlažemo je upariti sa sandalama na petu ili popularnim gladijatoricama. Kada govorimo o krojevima, prisutne su slip bijele haljine za one koji žele da im haljina prati liniju tijela. Oversized je uvijek u trendi i bez obzira na to što je riječ o vjenčanju, ako je to vaš osobni stil, možete izabrati bijelu oversized haljinu. Što god odabrali nećete pogriješiti jer su ovo najljepše bijele haljine iz aktualne ponude.

H&M
H&M
H&M
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, IMAX, Zara, Massimo Dutti, H&M

Učitati još
Zatvori