Shopper torbe koje možete nositi na plažu
Shopper torbe koje možete nositi na plažu

Shopper torbe koje možete nositi na plažu

Kada govorimo o modi i modnim trendovima toliko se brzo mijenjaju da ih je teško pohvatati. Ova sezona nas je iznenadila novitetima poput jarkih boja, sandala s perjem, spajanjem nespojivih uzoraka i ostalo. Ljeto je godišnje doba u kojem smo opušteni i u tom smislu biramo ugodnu odjeću. Odlazak na plažu često zahtjeva jako puno stvari koje trebamo ponijeti, poput knjige za uživanje, raznih krema za zaštitu od sunca, duplih badića, ručnika i ostalo. Stoga je dobro imati lijepu i veliku shopper torbu u koju će nam sve stati, a koja će istovremeno osvježiti naše kombinacije.

Shopper torbe za nesmetano uživanje na plaži

Moramo priznati kako smo jedva čekali ljeto i sve ono što najrazigranije godišnje doba nosi. Iako nisu još počeli godišnji odmori u punom jeku, zamišljamo se kako uživamo na plaži uz omiljeno štivo. Kada idemo na plažu želimo izgledati opušteno, ali i na jedan način dotjerano. Upravo zbog toga biramo trendi badiće, ručnike i kaftane, a završni match svake plažne kombinacije je shopper torba. Ona može biti klasična u obliku cekera ili shopperica s raznim uzorcima. Ako želite na prav način osvježiti vaše ljetne kombinacije predlažemo shopper torbu s razigranim uzorkom.

S obzirom na to kako se nose boje, istaknite se na pravi način uz neku hit boju. No, za one vjerne minimalizmu u ponudi su i zagasite boje koje će se lijepo uklopiti u jednostavan plažni outfit. Shopper torba može poslužiti i za gradske šetnje kada nosimo puno stvari, a želimo izgledati dotjerano. S njom možete ići u dnevni shopping ili nabavku namirnica. Riječ je o torbi koja se može nositi na sve kombinacije i osvježiti ih na pravi način.  U nastavku izdvajamo najljepše shopper torbe iz aktualne ponude koje će vam se svidjeti. No, koju ćete odabrati ostaje na vama, ali ne zaboravite – ljeto je u znaku razigranih kombinacija.

Balmain
Givenchy
Golden Goose
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Pull & Bear
Pull & Bear
Zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, Pull & Bear, Mytheresa

Učitati još
Zatvori