Stigao novi model Samba tenisica: Lete s polica kao i superpopularan original
Stigao novi model Samba tenisica: Lete s polica kao i superpopularan original

Stigao novi model Samba tenisica: Lete s
polica kao i superpopularan original

Ako pratite aktualne trendove, sigurno ste dobro upoznati s pričom zvanom Adidas Samba OG.

Te retro nogometne tenisice u kratkom su roku osvojile street style scenu i postale najtraženiji model u komercijalnom smislu.

Tenisice Adidas Samba dobile su novu inačicu

Dok se s gotovo svakog utjecajnijeg Instagram profila smiješe modne influencerice koje pokazuju kako su isfurale svoje Sambice, a oni koji su ostali kratkih rukava pokušavaju dočepati posljednjih komada (mi smo ih pronašli na ovim adresama), Adidas je odlučio napraviti nešto zanimljivo.

Umjesto obnavljanja zaliha tenisica koje se željno iščekuju, slavni sportski brend izbacio je novi model popularnih tenisica i jednostavno ih nazvao Samba.

Novi model tenisica Samba

Novi model već leti s polica

Tenisice Adidas Samba u novoj verziji nemaju vidljive šavove već su tri crte izbočene posebnom tehnologijom. Tenisice Samba napravljene su od mekane kože i lagane na stopalu, a sam brend Adidas na službenim stranicama ih opisuje kao luksuzni makeover kultne obuće namijenjene nogometašima.

U službenom Adidas dućanu iz Njemačke i Velike Britanije ove tenisice prodaju se i u ženskim i u muškim veličinama, a očito je da su na prvu oduševile žene jer su brojevi 35-38 i pol već rasprodani.

Četiri nosive nijanse

Tenisice Adidas Samba u najnovijoj verziji dolaze u 4 nijanse koje je lako kombinirati uz razne modne kombinacije. Kako su bijele tenisice posljednjih godina posebno u trendu, taj pročišćeni model i ovaj je put najpopularniji, no modeli u svjetloplavoj, maslinastozelenoj i smeđoj boji jednako su atraktivni i nosivi.

Nova cijena ipak čini razliku

Dok su se modeli Adidas Samba OG i Adidas Samba Classic prodavali po cijeni od 110 eura, nove Sambice znatno su skuplje.

Oni kojima se sviđa novi model za njih će trebati izdvojiti čak 150 eura te požuriti, jer se i one, kao i njihove prethodnice,  prodaju munjevitom brzinom.

ADIDAS SAMBA U SVIJETLOPLAVOJ BOJI
ADIDAS SAMBA U BIJELOJ BOJI
ADIDAS SAMBA U MASLINASTOZELENOJ BOJI
adidas samba u smeđoj boji

Foto: Adidas

Učitati još
Zatvori