35 modela bijelih tenisica koji će obilježiti 2023. godinu
35 modela bijelih tenisica koji će obilježiti 2023. godinu

35 modela bijelih tenisica koji će
obilježiti 2023. godinu

Nova modna sezona nam je pred vratima i odbrojavamo dane do Tjedna mode na kojem ćemo moći vidjeti koji trendovi nas očekuju za iduću godinu. Uvijek se veselimo vidjeti što su nam novo pripremile visoke mode kuće, no postoje komadi za koje znamo kako će uvijek biti u modi.

Posebno bismo izdvojili tenisice kao vrstu obuće koja je posljednjih nekoliko godina zamijenila glamurozne komade i postala ‘must have’ odabir za sve outfite. Kako bismo vam olakšali odabir istih, u nastavku izdvajamo 35 najljepših modela bijeli tenisica iz aktualne ponude.

Bijele tenisice kao završni touch dobre kombinacije

Tenisice imaju dugu povijest i dugo vremena su imale isključivo rekreativne i funkcionalne konotacije. Odnosno, smatrali smo ih obućom koju koristimo za trening ili rekreaciju. No, kako je moda fluidna i brzo se mijenja, a New luxury val je osvojio modni svijet, tenisice su postale fashion komad bez kojih ne možemo zamisliti dan. Danas se mogu nositi i kombinirati gotovo na sve, a visoke modne kuće se natječu tko će izbaciti popularniji komad.

U tom smislu za neke modele postoje liste čekanja i teško je doći do broja. Osim toga, brojni dizajneri iz couture svijeta su ostvarili suradnje sa sportskim kućama iz kojih su proizašli neki od najpopularnijih modela.

Koje modele ćete odabrati i nositi, ostaje na vama. Možete se odlučiti za dizajnerski komad ili pak dupe verziju iz high street brendova. Adidas, Nike, New Balance, Veja samo su neki od brendova koji trenutno imaju najpopularnije modele.

Tenisice možete kombinirati na dnevne kombinacije i nositi ih cijelu godinu. Kada govorimo o modelima, prisutni su elegantni modeli ili pak robusni s platformom. Robusne modele izbacila je modna kuća Balenciaga i mogu se kombinirati na elegantne i sportske kombinacije.

ADIDAS
ALEXANDER MCQUEEN
BALMAIN
CHLOÉ
cos
DOLCE&GABBANA
GANNI
GOLDEN GOOSE
h&m
ISABEL MARANT
ISABEL MARANT
JIMMY CHOO
massimo dutti
massimo dutti
new balance
new balance
new balance
nike
nike
OFF-WHITE
SAINT LAURENT
THE ROW
voo store
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Zara, Massimo Dutti, COS, H&M, Voo store, Naked Copenhagen, Mytheresa, Instagram (@iamcharlotteolivia, @vi_bogodist, @mariegilliot, @chlosertoyou).

Učitati još
Zatvori