Trend koji obožavaju stylish cure s Instagrama: Gdje pronaći najmekše čarape za loaferice?
Trend koji obožavaju stylish cure s Instagrama: Gdje pronaći najmekše čarape za loaferice?

Trend koji obožavaju stylish cure s Instagrama: Gdje pronaći najmekše čarape za loaferice?

Kad su modni dodaci u pitanju – čarape imaju svoj veliki trenutak.

Uz kulerske tenisice kao što su New Balance 550, Nike Air Jordan 1 i Adidas Forum nose se retro sportske čarape, a uz elegantne loaferice i balerinke trend nalaže pročišćene modele od finih materijala.

Najljepše čarape u ovom slučaju nemaju veze s nekim neobičnim uzorkom, već sa sastavom.

Najljepše čarape za loaferice biraju se na opip

Slavne modne influencerice već nekoliko sezona nose Pradine loaferice uz sokne, a taj se stilski trik pretočio u trend pa su tako “sasvim obične čarape” trenutno u visokoj potražnji.

Pri izboru čarapa koje ćete nositi uz niske cipele, pažnju obratite na sastav te birajte fine modele protkane pamukom, kašmirom, lanom i viskozom.

Nije važno birate li odlične nove loaferice iz high street trgovina, ponovno moderne balerinke ili salonke s kitten potpeticom, u 2023. s potpunom ih slobodom možete nositi uz čarape, i tako biti jako stylish.

Neutralne boje kao nit vodilja

Odvažnom modnom statementu, kao što je nošenje čarapa uz niske cipele, nisu potrebni naglasci.

Čarape u žarkim bojama i sa šarenim uzorcima ove godine sačuvajte za tenisice, a sa svojim omiljenim loafericama sparite modele u neutralnim bojama. Siva, bež i bijela svakako su najpopularnije no nećete pogriješiti ni ako odaberete smeđe ili crne čarape.

Niske rebraste čarape, nabrane poluvisoke i one s valovitim rubom odličan su izbor, a ako želite modnu priču s čarapama ponoviti i s outfitima koji se sastoje od čizama i minica, potražite dokoljenke od prirodnih materijala.

Učitati još
Zatvori