Street style inspo: Loaferice kao statement komad za proljeće
Street style inspo: Loaferice kao statement komad za proljeće

Street style inspo: Loaferice kao
statement komad za proljeće

Kalendarski tek ulazimo u proljeće, no o proljetnim outfitima razmišljamo još od siječnja kada su počele najave prvih trendova za topliju sezonu.

S obzirom na to kako nije ni zima hladna kao prije i često su temperature više od očekivanog, idealno je uložiti u cipele za prijelazno razdoblje. Posljednjih nekoliko godina modna srca fashionistica diljem svijeta su osvojile popularne loaferice.

Loaferice kao cipele koje možete nositi u svim godišnjim dobima

Loaferice su cipele koje imaju dugu povijest. Nekada su ih nosili samo muškarci i obično su bile modni detalj koji se nosilo na poslovne kombinacije. No, kako je moda fluidna i brzo se mijenja, a ženska revolucija je ostavila trag na modnom izričaju, loaferice i hlače su postale ‘it’ komadi koje žene nose godinama. Imale su razdoblja veće i manje popularnosti, a otkako je Gucci izbacio svoj kultni model loaferica, postale su omiljeni komad ženama diljem svijeta.

Nakon toga, počeli su izlaziti modeli ostalih modnih kuća, a Pradin model je jedan od najpopularnijih. Bilo da je riječ o klasičnom, elegantnom modelu ili pak platforma modelu, ove cipele složit će se na svaku kombinaciju.

Predlažemo ih kombinirati na traperice i kapute, a lijepo će se uklopiti na haljine i bijele čarape. Riječ je o cipelama koje se mogu nositi na večernje i dnevne kombinacije. Kada govorimo o večernjim kombinacijama, predlažemo ih nositi na crne čarape i crnu kožnu haljinu.

Za casual kombinacije možete se odlučiti za duge haljine, traperice ili pak ženska odijela. Osim toga, ove cipele idealan su modni detalj i za poslovne kombinacije i propisan dress code. U nastavku izdvajamo najljepše street style fotografije koje će vas inspirirati kako ove zime, ali i ovo proljeće nositi loaferice.

Učitati još
Zatvori