Mommy and me outfiti u trendi izdanjima neodoljivog domaćeg brenda dječje odjeće
Mommy and me outfiti u trendi izdanjima neodoljivog domaćeg brenda dječje odjeće

Mommy and me outfiti u trendi izdanjima neodoljivog domaćeg brenda dječje odjeće

Kao moderni modni trend istaknuli su se mommy and me outfiti i postali sve popularniji u posljednjem desetljeću. Posljednjih godina, veliki broj mama pridružio se trendu. I brojni brendovi također su se priključili, pa čak možemo reći da je ovaj preslatki trend ostavio duboke korijene u modnom svijetu. Mommy and me outfiti nisu ograničeni samo na majke i kćeri, postoji nekoliko opcija i za dječake kako bi se i oni mogli uskladiti sa svojim mamama.

Ima nešto posebno u mommy and me outfitima

Najveći razlog zašto mame vole matchy odjeću je taj što je teško ostati imun na njihov šarm. Slatka mini verzija odraslih outfita stvarno privlači poglede, posebno ako je riječ o ugodnim i trendi materijalima. Ove sezone to su lan i neutralne nijanse. Matchy outfiti pomažu i u jačanju veze između majke i djeteta. Međutim, važno je uvijek odabrati odjeću u kojoj se vaši mališani osjećaju samouvjereno i udobno. Pristajanje na kompromis s udobnošću radi stila ne bi trebala biti opcija, pa smo uvijek u potrazi za komadima koji imaju sve to.

Ne moramo vam ni govoriti koliko je teško pronaći kvalitetnu, lijepu i udobnu odjeću za djecu, ali i odrasle. Tako smo se u potrazi, zaljubili smo u neodoljive komade domaćeg brenda Minorenni koji stvara održivu odjeću za djecu, a od ovog ljeta i za mame.

Ljetna kolekcija By the sea

Nova By the sea kolekcija inspirirana je Mediteranom, morem, mirisom ljeta i suncem. Lan kao prirodni materijal odiše čistoćom, lakoćom nošenja, jednostavnošću i ležernim luksuzom. Kolekcija za malene izgleda kao nešto što bi nosili i odrasli. Odjevni komadi mogu se nositi iz godine u godinu. Izrađeni su od vrhunskih materijala, pa se mogu i nasljeđivati.

Vlasnicu brenda za kreiranje odjeće inspirirala je upravo nemogućnost pronalaska kvalitetnih odjevnih komada, a velika zainteresiranost javnosti potaknula ju je i za kreiranje kolekcije za odrasle.

Ženska Minorenni mini kolekcija sadrži četiri trendi lanena seta u četiri boje i tuniku, a u ponudi je i platnena tote torba. Kolekcija će uskoro biti dostupna za kupnju na službenom web shopu. U predivnoj kampanji za novu kolekciju sudjelovala je i zadarska flower artistica Đina Panjol. Đina je vlasnica obrta Lollobrigidaart čije nas savršene fotografije cvjetnih dekoracija na Instagramu neprestano oduševljavaju.

mineronni

Što se tiče dječje kolekcije, ona je već dostupna na web shopu. Lagane košulje, hlače, suknje i haljine u bijelim i svijetlo plavim tonovima te prugicama, idealni su za morske avanture vaših mališana. Laneni komadi bit će dostupni tijekom cijele godine, a sprema se i nova kolekcija za jesen/zimu koja ce biti dostupna početkom rujna.

Foto: Sanja Jagatić

Model: Marija Piskac

Učitati još
Zatvori