Na produženi vikend poveli smo Toyotu C-HR, donosimo naše dojmove
Na produženi vikend poveli smo Toyotu C-HR, donosimo naše dojmove

Na produženi vikend poveli smo Toyotu
C-HR, donosimo naše dojmove

Službeno je počela ljetna sezona, a to znači da koristimo svaku priliku za odlazak na more. Lipanj je bio mjesec praznika koji smo spajali s vikendima, pa smo se tako srećom za jedan od njih zaputili prema Opatiji. Malo je reći da je upravo Opatija omiljena ljetna destinacija mnogih. Divne vizure, plaže, restorani i kafići ovaj grad čine savršenom sezonskom destinacijom. Nama je produženi vikend dobro došao nakon zbilja dinamičnog lipnja, a suputnik u našem putovanju ovoga puta bila je Toyota C-HR.

Toyota C-HR naš je omiljeni suputnik u putovanju

U Opatiju smo se zaputili s našom Toyotom C-HR, a malo je reći da je putovanje bilo u potpunosti bezbrižno. Vožnjom Toyota hibridnim C-HR vozilom čujete puno više zvukova iz okoline nego iz samog motora. Upravo takav dojam ostavlja učinkovita hibridna tehnologija, s automatskim e-CVT mjenjačem i trenutnom isporukom snage kada vam zatreba. Ono što nas je najviše oduševilo kod ovog automobila je činjenica da Toyota C-HR hibridno vozilo omogućuje vožnju s manje štetnih emisija. Također, elektromotor može samostalno pokretati vozilo, a u električnom režimu bez emisija radi više od 50% vremena.

Pametne značajke

Na svakom putovanju nam je najbitnija dobra atmosfera, a zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Toyote C-HR-a imali smo priliku maksimalno uživati. Na samom početku putovanja povezali smo svoj pametni telefon i uživali u mogućnostima bežičnog povezivanja uz značajke Apple Carplay i Android Auto, koje su integrirane u ploču s instrumentima. Na samoj kontrolnoj ploči nalazi se 8″ dodirni zaslon kojim smo pristupali svojim popisima za reprodukciju i navigaciju. Malo je reći da je vožnja prema Opatiji bila ispunjena dobrom glazbom i još boljom atmosferom.

Za pružanje svih vodećih sigurnosnih funkcija, Toyota C-HR ima ugrađeni sustav T-Mate koji vam pomaže pri vožnji. T-Mate sadrži brojne funkcije koje su posebno osmišljene kako bi vam pružile pomoć i doprinijele vašoj sigurnosti tijekom vožnje, prilikom parkiranja, po autocesti i u gradu. T-Mate vam pruža dodatnu sigurnost. Nama je T-Mate uvelike olakšao vožnju prema Opatiji i pomogao nam da sretno stignemo na destinaciju.

Udobnost i prostranost

Toyota C-HR oduševila nas je svojom udobnošću. Naime, sjedala ovog automobila savršeno drže tijelo, a detalji s dijamantnim uzorkom doprinose osjećaju luksuznog izgleda. Osim udobnosti prostranost automobila omogućila je da bez problema u njega stavimo tri kofera i sve potrepštine koje nam trebaju za produženi vikend bez briga.

Toyota Relax program

Kad odaberete ovlašteni Toyota servis za održavanje svog vozila, dobit ćete stručne mehaničare koji koriste isključivo originalne dijelove, a vaša vjernost će biti nagrađena s dodatnih 12 mjeseci jamstva ili 15.000 km ovisno što prije nastupi – sve dok vaš automobil ne navrši 10 godina, odnosno prijeđe 185.000 kilometara. Kad je vrijeme za redoviti servis, sve što trebate učiniti je dovesti svoju Toyotu u ovlašteni Toyota servis i vaša bezbrižnost u Toyota Relax programu bit će produžena do sljedećeg redovitog servisa.

Sve o novom Toyota C-HR modelu kojeg smo imale priliku isprobati saznajte ovdje.

Foto: Martina Movrić

Učitati još
Zatvori