Inspirativan Instagram profil domaće flower artistice koji volimo pratiti
Inspirativan Instagram profil domaće flower artistice koji volimo pratiti

Inspirativan Instagram profil domaće flower
artistice koji volimo pratiti

Instagram je platforma na kojoj se često inspiriramo u raznim kategorijama. Ako uređujemo stan ili želimo obnoviti garderobu odlazimo na Instagram. Društvena platforma koja je postala zajednica brojnih stylish profila, obrta, poslova i umjetnosti koje jednostavno obožavamo. Skrolajući profilom, naišli smo na čaroban profil zadarske flower artistice Đine Panjol. Đina je vlasnica obrta Lollobrigidaart koji ima savršene fotografije cvjetnih dekoracija na Instagramu.

Instagram profil koji će vas odvesti u posebnu estetiku

Riječ je o Instagram profilu u koji smo se odmah zaljubili i zamisli okruženi cvjetnim detaljima koje Đina tako posebne dekorira. Naime, Đina je ljubav prema dekoriranju pretvorila u posao i njezina strast prema ovom poslu pršti iz svih fotografija. Osim lijepih dekoracija, Đina i sama posjeduje specifičan modni stil koji se tako lijepo uklapa u vizuru cvjetnog ateljea. Na ovom profilu pronaći ćete inspiraciju za razne dekoracija, a ako želite vaše bitne dane i interijere prepustiti u prave ruke, onda je Đina idealan odabir. Posao dekoracije je vrlo zahtjevan jer na kraju detalji stvaraju magiju i čine razliku između prosječne i vrhunske dekoracije. Osobito bismo izdvojili njezine prekrasne božićne vijence, ali i ljetne dekoracije koje su naprosto neodoljive.

Đina se igra s vrlo jednostavnim cvjetnim detaljima koje u svom stilu pretvora u zanimljive aranžmane. Posebnost njenog rada je u jednostavnosti pomoću koje stvori posebnu magiju. Cvijeće pozitivno utječe na naše raspoloženje, a općepoznato je koliko dekoracija, osim estetski, psihički utječe na naš boravak u određenom prostoru. Bilo da je riječ o vašem domu ili objektu koji želite ukrasiti, svakako preporučujemo Đinine usluge. Ako niste u mogućnosti pozvati ovu talentiranu flower artisticu, njezin Instagram profil će vam pomoći i inspirirati vas kako da sitne obiteljske detalje učinite posebnima. Na kraju dana najvažnije je da se sami dobro osjećate u prostoru u kojem boravite, ali i da radite ono što volite, a za to je pravi primjer Đina Panjol i njezin Lollobrigidaart profil.

Učitati još
Zatvori