YouTube kanal jednog tate koji će vas nasmijati

YouTube kanal jednog tate koji
će vas nasmijati

Od mnoštva raznolikog, zanimljivog i poučnog sadržaja koji se na YouTube može naći, među najpopularnijima su uvijek oni humoristični, pogotovo kada je riječ o roditeljstvu. Dok će se mame vlogerice uglavnom baviti edukativnim videima, tate i muškarci općenito će najčešće posegnuti za humorom – na svim društvenim mrežama. Sigurno već pratite Father of Daughters, oca četiri djevojčice, čuli ste i za The Yeet Baby čiji kanal vodi njen ujak, a danas upoznajte tatu s Novog Zelanda koji stoji iza Instagram i Facebook profila te YouTube kanala How to DAD.

How to DAD YouTube kanal

Jordan Watson sebe opisuje kao polu-profesionalnog tatu tri djevojčice, a popularan je postao po humorističnim edukativnim videima na koje se možete samo jako dobro nasmijati. Treće dijete mu je poslužilo kao savršena inspiracija za serijal videa s klasičnim u uvijek aktualnim temama: kako uspavati bebu, kako nahraniti bebu, kako razgovarati s bebom i slično, gdje dolaze do izražaja njegove komičarske sklonosti, a kako je malena djevojčica rasla tako se proširio raspon tema na vječna pitanja kako natjerati todlera da jede povrće, kako ga namazati kremom za zaštitnim faktorom itd.

No platforma mu je poslužila i za seriju edukativnih videa na temu dječjeg zdravlja i očinstva općenito zbog čega je pravo osvježenje pratiti ga. Pronađite ga na YouTube kanalu How to DAD i Instagram profilu.

https://www.youtube.com/watch?v=F-kHBU28CTQ&ab_channel=HowtoDAD

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori