Journal Man: Omiljeni Instagram tata ima i profil posvećen dizajnu interijera

Journal Man: Omiljeni Instagram tata ima i
profil posvećen dizajnu interijera

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

Simon Hooper, poznatiji kao Father of Daughters, već je godinama jedan od najpopularnijih Instagram tata. Potaknut uspjehom ženinog bloga, ovaj Britanac otvorio je Instagram profil na kojem bez uljepšavanja, na iskren i duhovit način dijeli svoju svakodnevicu sa četiri kćeri.

Kako je trenutno u procesu renovacije svog doma i zbog velikog interesa followera oko napretka uređenja, Simon je odlučio otvoriti potpuno novi Instagram profil The House Of Hooper posvećen isključivo dizajnu interijera. Na novom profilu Simon objavljuje slike svog novouređenog doma, odgovara na pitanja followera te detaljno opisuje što ga je inspiriralo prilikom uređenja određene prostorije.

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

A post shared by Making a House a Family Home (@thehouseofhooper) on

Dječja soba u svijetlim tonovima

Tako je među prvim slikama koje je objavio slika sobe njegovih kćeri blizanki. S obzirom na značaj koji dječja soba ima u životima većine ljudi, Simon je tu prostoriju uredio tako da bude soba za sjećanje te da ne služi samo za spavanje, već i kao utočište obitelji. Rezultat uređenja je svijetla, razigrana soba u kojoj prevladavaju bijeli, svijetlo smeđi i prljavo rozi tonovi. Kreveti za spavanje bijele su boje te su klasičnog dizajna koji odolijeva vremenu, a zid poviše njih oblijepljen je tapetama na kojima su ilustracije paprati i jelena.

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

A post shared by Making a House a Family Home (@thehouseofhooper) on

Na suprotnoj strani nalazi se ružičasti zid na koji je Simon objesio crteže svojih kćeri. Kamin koji se smjestio u podnožju zida i veliki ormari koji se nalaze s njegove bočne strane obojeni su u svijetlo sivu. Unatoč tome što siva boja odskače od ostatka boja korištenih u sobi, kamin i ormari odlično su se uklopili u dizajn prostorije. Ostale slike i napredak renovacije kuće obitelji Hooper pratite na Simonovom Instagram profilu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori