Beba koja je postala viralni hit

Beba koja je postala viralni hit

Kako znate da je nešto instant internetski hit? Kad u roku od nekoliko dana od gotovo svih ljudi koje poznajete dobijete u inbox isti video, onda ste sigurni da je priča postala viralna. U današnje vrijeme ima ih mnogo i brojne društvene mreže potpomažu ovaj trend – među najjačima su Instagram, TikTok i Twitter, a kad je riječ o videima, TikTok svakako predvodi.

The Yeet Baby

I ovaj hit koji je u posljednjih par tjedana došao na radar je stigao s TikToka, a zatim se preselio i na Instagram. Radi se o malenoj Marleigh i njenom ujaku koji je počeo snimati njihova druženja kad je shvatio da je Marleigh totalni hit. Djevojčica je poznata kao The Yeet Baby zato što joj jedna od prvih riječi bila yeet što u američkom slangu označava uzvik oduševljenja, a malena je s guštom ponavljala yeet koliko god puta je trebalo za kameru.

Nakon toga su počeli zajedno ispijati napitke, Marleigh iz male šalice, njen ujak Chris iz velike, a to je bio samo još jedan povod da se followeri počnu brojati u milijunima. Kao i kad je riječ o većini viralnih videa koji postanu popularni putem društvenih mreža, ni ovi nemaju umjetničku vrijednost, ali svakako ćete se dobro nasmijati – pogotovo ako imate malu djecu. Nekoliko njihovih hit videa donosimo u nastavku, a Chrisa i Marleigh možete pratiti na Instagramu i TikToku.

@theyeeetbaby

♬ original sound – Chris and Marleigh
@theyeeetbaby

we are sorry how many times we do this ##yeetbaby

♬ original sound – Chris and Marleigh
@theyeeetbaby

60 second freestyle ##yeetbaby

♬ original sound – Chris and Marleigh

Foto: Instagram, TikTok

Učitati još
Zatvori