Ovaj primer za maskaru ima više od 4000 recenzija s pet zvjezdica

Ovaj primer za maskaru ima više od 4000
recenzija s pet zvjezdica

https://www.instagram.com/p/B8B5PQgoC1L/?utm_source=ig_web_copy_link

Ovo je korak u vašoj make up rutini za koji niste ni znale da vam nedostaje. Pogotovo ako ste među onima kojima je maskara must-have proizvod bez kojeg se osjećate u potpunosti golo, ali još uvijek niste pronašle onu savršenu maskaru koja će vam biti nezamjenjiva. Svi želimo trepavice koje su dovoljno duge i guste da zaista istaknu naše oči. Ako niste među fanovima ekstenzija za trepavice i lash lift tretmana, onda ovisite samo o svojoj maskari. Možda ste se već i pomirile s tim da vas niti jedna maskara nikad neće u potpunosti zadovoljiti. Međutim, jeste li ikad pomislile na to da vam možda ne nedostaje savršena maskara već savršen primer za maskaru?

Primer za maskaru kojeg obožavaju žene diljem svijeta

Posebno ljeti sve se vrti oko minimalističke make up rutine, stoga bi vam primer za maskaru mogao djelovati kao dodatni i sasvim nepotrebni korak. No, Lancôme Cils Booster XL Vitamin-Infused primer će vam definitivno promijeniti mišljenje. Ovaj primer koriste mnogi profesionalci, slavni vizažisti, a obožavaju ga i brojne žene diljem svijeta. To dokazuje i velik broj pozitivnih recenzija online. Naime, prikupio je više od 4000 recenzija od pet zvjezdica.

Lancome Cils Booster XL Super Enhancing Mascara Base

Cils Booster XL formuliran je da maksimizira učinak vaše maskare ravnomjernim premazivanjem i zaglađivanjem trepavica. On se ne nakuplja i ne stvara grudice, a njegova posebnost su mikro vlakna koja čine četkicu i vitamin E u formuli. Uz ovaj primer se u par poteza postiže dodatna duljina i debljina trepavica. Cils Booster podiže trepavice, a kad nanosite maskaru na njega, ona neprimjetno klizi. Nije potrebno ni nanošenje više slojeva maskare jer vam trepavice već nakon prvog sloja izgledaju kao da imate ekstenzije.

Cijena ovog proizvoda je 225 kuna, što možda na prvu nije najprivlačnija cijena, međutim on uistinu dugo traje jer ga nije potrebno nanositi u velikim količinama da bi dobili željeni izgled. Ono što je odličan bonus kod ovog proizvoda je to što ga možete nanijeti i prije spavanja kao tretman za dubinsko regeneriranje trepavica koje vam nikad neće izgledati bolje.

Lancôme Cils Booster XL primer za masku možete nabaviti ovdje.

Foto: Notino, Instagram

Učitati još
Zatvori