Jeste li već isprobale ‘lash lift’?

Jeste li već isprobale
‘lash lift’?

Lash lift je novi tretman uvijanja, bojanja i  njege trepavica keratinom u kojem se uz pomoć preparata za njegu (bez štetnih kemikalija) postiže efekt uvijenih, tamnijih i ljepših trepavica, koje očima daju zavodljiv pogled.

Postupak je bezbolan, potpuno neškodljiv i traje cca 45-60 minuta, dok efekt uvijenih trepavica traje od 4 do 8 tjedana. Tretman je namijenjen za sve one koji ne žele ekstenzije, a žele naglasiti prirodne trepavice bez uvijača, maskare i ekstenzija, kao i za one žene koje  žele “odmoriti” trepavice od maskare i ekstenzija.

Prednosti ovog postupka u odnosu na ekstenzije trepavica su brzina samog postupka i dugotrajni rezultati. Uvijene i obojane trepavice su praktične – možete s njima u saunu i u vodu bez bojazni da će se boja razmazati, također možete spavati u bilo kojem položaju bez straha da ćete ih oštetiti.

Tretman započinjemo odstranjivanjem šminke s očiju, odmašćujemo trepavice i dezinficiramo tretirano područje. Medicinskom trakom zaštitimo donje trepavice. Na gornji kapak lijepimo silikonski jastučić, a na njega ljepilom na bazi vode lijepimo trepavice. Jednom kada smo ih učvrstili na trepavice, nanosimo kremu za uvijanje koja stoji cca 15 minuta, nakon toga nanosimo neutralizator i fiksator koji stoji na trepavicama još 15 minuta.

Na samom kraju trepavice bojimo u crnu, plavu ili crnoplavu boju, ovisno o želji klijentice. Nakon što su trepavice uvijene i obojane, vrijeme je za keratinski tretman. Ulje s keratinom koje hrani i njeguje trepavice nanosimo od korijena do vrha trepavica te ga puštamo da djeluje ostatak dana.

Više o Lash liftu saznajte ovdje.

 

Tekst: Dijana Kokot

Nokti.hr & Beauty Boutique

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori