Recite zbogom hiperpigmentaciji, mrljama od akni i melazmi samo s jednim novim serumom
Recite zbogom hiperpigmentaciji, mrljama od akni i melazmi samo s jednim novim serumom

Recite zbogom hiperpigmentaciji, mrljama od akni i melazmi samo s jednim novim serumom

Najčešći skinfluencerski post nakon ljeta baziran je isključivo na hiperpigmentaciji i kako je riješiti. I doista, hiperpigmentacija je uz bore i akne postala najveći problem žena svih uzrasta. Suprotno od popularnog vjerovanja, hiperpigmentacija nije uzrokovana samo suncem odnosno djelovanjem UV zraka iako je to najčešći razlog mrlja – i ujedno razlog radi kojega je mrlje toliko teško ukloniti. Naime, mrlje mogu nastati i radi hormonalnog disbalansa koji je posebno izražen za vrijeme trudnoće, kao i radi alkohola, cigareta, krivih skincare proizvoda za vaš tip kože… No ne nosi li se zaštita od UV zračenja svakodnevno, čak i najbolji proizvodi protiv hiperpigmentacije neće moći napraviti puno.

Ipak, sve inovativnije formule proizvoda garantiraju i kvalitetnije rezultate u nekoliko mjeseci korištenja proizvoda – ipak je i dalje mrlje nemoguće riješiti preko noći. Međutim, novi proizvod domaćeg skincare brenda mogao bi ponuditi odgovor na baš sve tipove mrlja s kojima se redovito borimo, bilo da su nastale od sunca ili kao ožiljak od prištića. L’ADRIA Brightening perfecting serum ujednačava ten, vraća koži sjaj i pomaže kožu održati čistom i umirenom, zahvaljujući i patentiranom sastojku s L’ADRIA potpisom, posvjetljujućem kompleksu ADRILIGHT™ s ekstraktom cvijeta primorskog žilja.

Upoznajte L’ADRIA Brightening perfecting serum

Ova nježna, brzoupijajuća kremasto-gel serumska emulzija blijedo ružičaste boje (iz prirodnih izvora) djeluje na uzroke stvaranja melanina na više načina. Naime, hiperpigmentacija nastaje kao posljedica pretjeranog stvaranja melanina, a manifestira se u obliku mrlja. Iako melanin ima zaštitnu funkciju i štiti tijelo od UV zraka, njegova hiperprodukcija može biti izrazito problematična za dovesti u kontrolu.

 

Udarac hiperpigmentaciji

Upravo zato, stvoren je kompleks visokoučinkovitih sastojaka koji djeluju skladno i sinergistički na smanjenje hiperpigmentacija. Zajedno, oni čine zaštićeni kompleks ADRILIGHT™. Ovaj napredni kompleks je dizajniran da djeluje na višestruke kontrolne točke u procesu nastajanja melanina u koži: prije sinteze melanina (prevencija), tijekom sinteze melanina, pa i na procese poslije sinteze, kao prijenos melanina. Također, važan dio aktivnosti kompleksa je antioksidativno djelovanje, prevencija prištića te to da lagano ubrzava obrtaj odumrlih stanica kože, kako bi se ten što brže ujednačio te postojeće mrljice što brže izblijedile.

Djelotvoran ekstrakt iz prirode

Uz njega, naglasak je stavljen na ekstrakt cvijeta primorskog žilja, jadransku biljku za koju, vjerujemo, mnogi nisu čuli. Raste na pjeskovitim jadranskim plažama i cvjeta samo noću u ljetnim mjesecima, otpuštajući opojan miris. Igrom slučaja, ekstrakt ovih predivnih cvjetova klinički dokazano smanjuje pigmentacijske mrlje na koži, djelujući na početku i na kraju kaskade signala sinteze pigmenta melanina, koji daje koži tamnu boju. Uz nju tu su i umirujući i hidratantni sastojci čime ovaj serum paralelno targetira nekoliko problema osim hiperpigmentacije – pore održava čistima, smiruje pojavu upala, hidrira i vraća sjaj.

Kao i ostali L’ADRIA proizvodi, i ovaj je u skladu s eko-friendly, skin-friendly i cruelty-free filozofijom. Bočica je izrađena od bio plastike koja je pogodna za reciklažu, proizvod je na prirodnoj bazi te je lišen iritansa i mirisa, a uz to nije testiran na životinjama.

U sklopu velikog jesenskog sniženja, L’ADRIA Brightening perfecting serum može se kupiti po akcijskoj launching cijeni (219 kn regularna cijena) od 197,10 kn na koju još ekskluzivno do kraja rujna možete iskoristiti kod JESEN25 za dodatnih 25% popusta. L’ADRIA Brightening perfecting serum dostupan je ekskluzivno na L’ADRIA webshopu, no uskoro će biti dostupan i u drogerijama. Za dodatne informacije o proizvodima, njihovim učincima, sastojcima te L’ADRIA kozmetici općenito popratite na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

Foto: Instagram, L’ADRIA, Pexels

Učitati još
Zatvori