Krema koja preko noći briše mrlje s lica, a rezultati su vidljivi već nakon sedam dana
Krema koja preko noći briše mrlje s lica, a rezultati su vidljivi već nakon sedam dana

Krema koja preko noći briše mrlje s lica, a rezultati su vidljivi već nakon sedam dana

Koža je naš najveći organ i onaj organ koji je, pogotovo ako se radi o licu, svima vidljiv. Uz to, koža je izložena štetnim vanjskim utjecajima, od sunčevog zračenja, preko hladnog do suhog zraka. Tu su i neki unutarnji faktori koji će uzrokovati upalne procese koji će se, naravno, najprije vidjeti na koži. Sve to može utjecati na naše samopouzdanje, pogotovo ako ostavi tragove poput tamnih mrlji. One mogu nastati od izlaganja suncu ili od akni i za mnoge su problem kojeg se žele riješiti. Kako bi vam to uspjelo važno je izabrati prave proizvode za sebe. Upravo jedna noćna krema, čini se, pravi je proizvod za mnoge jer se rasprodala već nebrojeno puta otkako je lansirana. Radi se o Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream brenda Ren Skincare.

Ren Skincare noćna krema brzo i uspješno djeluje na hiperpigmentaciju

Ova ultra-hidratantna noćna krema posvjetljuje hiperpigmentacijske mrlje i ožiljke, a istovremeno ne utječe na ton vaše puti. Učinkovitost Ren Skincare kreme klinički je dokazana. Naime, čak 87 posto ispitanika izjavilo je da im je koža bila sjajnija u samo sedam dana od početka korištenja. Ključ ove kreme leži u dva sastojka. Ona sadrži 94 posto prirodno dobivene mješavine fitoglikogena i inkapsuliranog kompleksa algi. Ta kombinacija brzo i uspješno djeluje na hiperpigmentaciju te pruža ravnomjerniji i blistaviji ten.

Ovu kremu od ostalih sličnih noćnih krema izdvaja njezina formula. Naime, ona ne sadrži hidrokinon, odnosno sredstvo za posvjetljivanje kože. Upravo hidrokinon može uzrokovati neželjene pojave poput iritacije, peckanja i upala. Ljudi s osjetljivom kožom trebali bi ga izbjegavati. Srećom, ova Ren Skincare krema pogodna je i za one s osjetljivijom kožom.

Samo pozitivne recenzije

Recenzije ovog proizvoda mahom su pozitivne. Oni koji su ga probali tvrde kako su se prvi put u životu, uz ovu kremu, uspjeli riješiti mrlja s lica. Dio je rekao kako kremu koriste već godinama i to zbog njezine hidratantne uloge koja koži vraća izgubljenu vlagu. Mnogi se slažu da je koža blistavija već nakon prvog korištenja, stoga, možda nije loše probati uhvatiti ovu kremu prije nego što se ponovno rasproda.

Ren Skincare Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram (@yanamaynik)

Učitati još
Zatvori