Willow Smith više nema obrijanu glavu – ‘Isfurala’ je frizuru koja je ove jeseni golemi hit
Willow Smith više nema obrijanu glavu – ‘Isfurala’ je frizuru koja je ove jeseni golemi hit

Willow Smith više nema obrijanu glavu – ‘Isfurala’ je frizuru koja je ove jeseni golemi hit

O frizurama koje će biti hit ove jeseni već smo pisali. Za najveće trendove pitali smo vlasnicu salona Evelin, a popisali smo i frizure za kovrčavu kosu koje će biti najveći hit ove jeseni. Ono zajedničko u tim tekstovima je bob. Frizura koja će vladati jeseni pred nama, a nije joj odoljela ni Willow Smith.

Kćer Willa Smitha već godinama je poznata po svojoj obrijanoj glavi, no sada je na Instagramu osvanula s novom, nešto ženstvenijom frizurom. Još uvijek se ne zna je li u pitanju perika ili je pustila kosu, ali Willow sada ima kovrčavi bob do brade i stoji joj odlično.

Willow Smith odabrala je edgy verziju boba

Ono što je crveni ruž u beauty svijetu, to je bob u svijetu frizura – vječiti klasik. Zato se vječito i nalazi na popisu najpopularnijih frizura. On je raznovrstan i može ga se stilizirati na hrpu različitih načina. Možete birati i dužinu koja paše baš vašem licu. Osim toga, uvijek možete mijenjati gdje vam se nalazi razdjeljak te birati želite li šiške ili ne.

Willow trenutno ima popularan razdjeljak na sredini i lagane kovrče, odnosno potpuno opušteni oblik ove frizure. Ona može biti takva razigrana ili totalno ozbiljna, ovisno što vam više paše. Malo je drugih frizura koje se tako mogu prilagođavati bez posjeta frizeru i većih intervencija.

Ovaj ultra kratki, gotovo dječački bob jedan je od najtraženijih jesenskih frizura. Uz to, radi se o još jednom retro trendu koji se vraća. Podsjećamo, 90-ih su ga u paru nosili Gwyneth Paltrow i Brad Pitt, u filmu ‘Svi su ludi za Mary’ nosila ga je Cameron Diaz, a Leonardo DiCaprio u filmu ‘Romeo i Julija’.

Inače, Willow je rekla da je brijanje glave možda najradikalnija stvar koju je napravila u ime ljepote. Dodaje i da zapravo s kosom radi ono što joj prirodno dođe u nekom trenu. I to je možda najbolja filozofija kada je u pitanju kosa. Radite s njom ono što vam se sviđa, a ako vam se sviđa bob, zašto ne bi probali?

FOTO: Instagram (@willowsmith)

Učitati još
Zatvori