Ova krema je jedna od najpopularnijih u 2020. godini

Ova krema je jedna od
najpopularnijih u 2020. godini

Njega kože ove je godine definitivno došla u centar pozornosti. U mnogim drogerijama, parfumerijama i specijaliziranim prodavaonicama skincare proizvodi su među najprodavanijim proizvodima godine. No, jedna se krema ipak posebno istaknula među beauty entuzijasticama, a to je Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base. Iako je ova krema dio impresivne Bobbi Brown linije za njegu još od 2001. godine, čini se da je ove godine kultni favorit dosegao vrhunac popularnosti.

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base je hibrid za njegu kože

Ova Bobbi Brown krema možda dolazi u malenom pakiranju, ali zato ima velike moći i miriše apsolutno božanstveno. Za to su zaslužne esencije grejpa i geranija koje sadrži ova krema. Važno je istaknuti i to da ovo nije uobičajena krema za lice, ona je puno više od toga. Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base je hibrid za njegu kože. Radi se o snažnoj formuli primera za lice koji je ujedno i hidratantna krema, a omogućava glatko nanošenje šminke. Bogata, ali ni najmanje masna, ova napredna formula trenutno hidratizira, omekšava i hrani kožu lica. Kombinirajući hidratantnu moć shea maslaca, zaglađujući učinak hijaluronske kiseline i sjajne kvalitete vitamina B, C i E, ovaj proizvod pravi je multitasker za njegu kože bez kojeg mnoge ljubiteljice skincare proizvoda ne mogu živjeti nakon što su ga jednom isprobale.

Velik broj žena potvrđuje da privlačnost ovog čudesnog proizvoda nije samo u lijepom pakiranju, nego u njegovom učinku. Prema istraživanju koje je proveo Clearpay, Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base službeno je jedan od deset najpopularnijih beauty proizvoda u 2020. godini. Naime, jedno pakiranje ove kreme se u svijetu proda svake minute. Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base je kultni proizvod. Jedan od onih koji su dobri za sve tipove kože jer ne ostavlja mastan trag.

Krema koja sadrži i anti-age svojstva

Vitamin C je s godinama postao jedan od najslavnijih sastojaka u beauty proizvodima, što je još jedan razlog zašto je Face Base postao kultni proizvod kakav jest. Vitamin C je jedan od dokazanih anti-age sastojaka za njegu kože. On potiče proizvodnju kolagena i može zaliječiti oštećenja koja su nastala od izlaganja suncu te umanjiti vidljivost ožiljaka. Uz to, pomaže u obrani kože od štetnog utjecaja okoliša. Ovaj proizvod čini čuda i ispod šminke.

Zbog toliko riječi hvale koje okružuju Bobbi Brown kremu, nije iznenađujuće što je brend u kolovozu predstavio i svoj najnoviji dodatak Vitamin Rich kolekciji. Radi se o Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base. Iako je još uvijek relativno nova na sceni njege kože, ova krema za područje oko očiju već je prikupila velik broj recenzija od pet zvjezdica.

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori